Soldan sağa yukarıdan aşağıya doğru sıralayacak olursak çocukları ;
Oris Divers Date
Breitling Superocean SteelFish X-Plus
Tag Heuer Carrera
Omega Seamaster Professional Chronograph
Tag Heuer Monaco (Special thanx to Drk)
Tudor PrinceDate ChronographŞundan bir kaç sene evveline kadar saatleri ile mutlu mesut yaşayan, iç huzuru yakalamış bir adamdım

; ta ki bir yaz akşamı Razz dostumuz kapıdan kolunda mavi kadranlı çelik altın Rolex Submariner'ı ile uğrayıp boy gösterene kadar..

(bkz.Ref no 16613LB) Kendisi gittiğinde gözlerimin önündeki yakışıklı submariner kadranını silmem ve saatlerimden çok memnun olup başka bir saate ihtiyacım olmadığını kendime kanıtlamam gerektiğini hissederek odama geçip saat kutumu açtım

. Her zamanki gibi saatlerimi sevip okşayıp gerekirse bir iki parlatıp hayatıma devam edebilmeyi ümit ediyordum ki ilk kez saatlerim bende hayal kırıklığı yaşattı

Saatlerim "bir Rolex değil.."di. Çelik bileziğin ortasındaki parıldayan altın baklalar gözümün önündeydi.. Mavi kadran belki de olabilecek en tatlı renk tonunda üzerinde Rolex yazısını taşıyordu..

Saati kolundan bile çıkarıp göstermeyen Razz adeta saati sadece görmemin bile yeterli olacağını biliyordu ve Rolex zehiri artık kanımdaydı..

Gel zaman git zaman geldiğim son nokta da aşağıdaki gibi arkadaşlar..
Çocuklar kutusunda uyurken ;

Selfie çekerlerken ;

@Baran ; O Seamaster kolumda ciddi eskittiğim saatlerdendir, ağır kasasına rağmen çok başarılı bileziği saati günlük kullanıma uygun kılmıştır her daim.. Yakışıklı aletti..
@Razz ; Her geldiğimde saatlerini BarNaklayıp gidiyorum, sense her uğradığında benimkileri de parlatıp gidiyosun.. Büyük adamsın
@SerdarFB ; Henüz görüşmek nasip olmadı, selam ederim