Saniye sayacı olmasın? :-PAnkthas yazdı:copycat yazdı:Az evvel geldi. Taze taze:)
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harika bir model, küçük dakika sayacına ayrıca bayıldım
Saniye sayacı olmasın? :-PAnkthas yazdı:copycat yazdı:Az evvel geldi. Taze taze:)
Maradona yazdı:Saniye sayacı olmasın? :-PAnkthas yazdı:copycat yazdı:Az evvel geldi. Taze taze:)
Çok teşekkürler. İlk fırsatta bu saati düşünenler için kısa bir tanıtım yazacağım inşallah.Ankthas yazdı:copycat yazdı:Az evvel geldi. Taze taze:)
Bence çok şık, iri kasa hem gözü hem bileği yoruyor bir süre sonra.eraslani yazdı:Monza [emoji106] Çok ayrı bir havası olmasına rağmen,monaco sevdam yüzünden tetik çekilmiyor.
Az daha büyük olması gerektiğini düşünüyordum bu kasanın ama forum ahalisinin de etkisiyle iyi göründü bu sefer küçük çaplı kasa.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alpina ve bu saate cam takmayı hep unutuyorlar.. fabrikayı uyarmak lazım [emoji3]Umutt yazdı:
Kısmen katılıyorum ..Kişiye ve modele göre ölçüler değişebiliyor.. Kolda güzel dursa bile ele alınca beğenemiyorum ben küçük saat.41-46 iyidir.iskampavya yazdı:Bence çok şık, iri kasa hem gözü hem bileği yoruyor bir süre sonra.eraslani yazdı:Monza [emoji106] Çok ayrı bir havası olmasına rağmen,monaco sevdam yüzünden tetik çekilmiyor.
Az daha büyük olması gerektiğini düşünüyordum bu kasanın ama forum ahalisinin de etkisiyle iyi göründü bu sefer küçük çaplı kasa.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: ylmaz94 ve 92 misafir
|