drk yazdı:Çok güzel bir saat Cengiz abi, güle güle kullan. Yalnız bej yerine siyah kayışın daha uyumlu olacağını sanıyorum.
Dorukcum teşekkür ederim, doğru söylüyorsun ama malum bu modeller beraberinde kadran rengi nato kayışları ile beraber geliyorlar, ileride kombine edebilmem açısından bana ÖM ile nereden tedarik edebilirim yollayabilir misin biliyorsan..

pavese yazdı:Çok güzel Mlm. açık renk spor kıyafetlerle çok güzel gider. Benim şu an giydiğim krem rengi polar eşofman altı ile çok uyumlu olur.Zaten sen de krem rengi pantalonla takmışsın, süper olmuş
![]()
Anlaşılan buzdağının altında görünenden fazla Seiko var...
Pavese teşekkür ederim, hepi topu bu kadar(yani 2 tane), bunu daha alır almaz ben yok iken kayınbirader gördüğü gibi kapmıştı, o yüzden bahsetmemiştim, ama her insanın zaafları yok değil tabi..

Archezia yazdı:OOO Cengiz abimizde neler varmış. O kadar uğraşla geri kazanıldıktan sonra daha da değerli olmuştur şimdi o saat. Çok güzel zaten beğendiğimi biliyorsun. Koyu renk kayış konusunda ben de aynı fikirdeyim. Bir kontrast yakalamak lazım. Siyah yada kahverengi canvas kayış olursa daha da güzel olur...
Edit : Kahverengi kayışla cidden çok güzel olur ya. Şiddetle tavsiye ediyorum. O halini görmem lazım saatin (:
Archezia teşekkür ederim, evet biliyorum sen de çok beğeniyorsun, diğer saatten vazgeçmemin sebeplerinden biri de bu saati geri teslim alma yolunda önemli bir yol katetmiş olmamdı..

@Thevenin kahverengi deri kayışla da fena durmamış, saatin deri kordonla da kombine edilebileceğini görmüş olduk..

Bond yazdı:Mlm tam sahra modeli field watch olmuş, diğer renklere göre bence ayrıcalıklı ve hoş duruyor. Lug arası uygunsa biraz daha mat bir zulu sand kayışla daha bile iyi durabilir. Güle güle kullan.
Bond teşekkür ederim, bu rengi özellikle tercih ettim aslında biraz farklı olsun diye, bana sahra deme ne olursung..