Ben yine sert saat minnoş araba takılıyorum

Cct yazdı:
Toruntaybora yazdı:Cct;
Bu saatini ne zaman görsem, Rolex ikilemindeyim.![]()
![]()
Cct yazdı:
Clk yazdı:Toruntaybora, Panerai ile Rolex cok farkli kulvarlarda gezen iki marka. Dolayisi ile ikilem yaratabilecek bir durum oldugunu düsünmüyorum. Bence saattin kullanim kosullari ve saatin alim amaci Rolex yada Panerai denklemini cözecektir.
Cünkü Rolex hicbir zaman Panerai karakterini yasatmayacak, Panerai ise hicbir zaman Rolex rahatligini ve "daily exclusive rocker" imajini vermeyecektir.
En iyisi ikisi birden alinir konu kapanir
Toruntaybora yazdı:Clk; Ayyynen katılıyorum. Teşekkürler.![]()
Kullanım alan-amaç-koşulları çok farklı ama Benim için çok önemli olanı: "İKİSİNİ DE İSTİYORUM"![]()
![]()
Önceliğin Rolex olduğunu biliyorum.![]()
Öncelik ikilemi Panerai 'yi görünce başlıyor: Önce hangisini alsam![]()
Yıl sonu Rolex'le kapanacak gibi.Clk yazdı:Toruntaybora, Panerai ile Rolex cok farkli kulvarlarda gezen iki marka. Dolayisi ile ikilem yaratabilecek bir durum oldugunu düsünmüyorum. Bence saattin kullanim kosullari ve saatin alim amaci Rolex yada Panerai denklemini cözecektir.
Cünkü Rolex hicbir zaman Panerai karakterini yasatmayacak, Panerai ise hicbir zaman Rolex rahatligini ve "daily exclusive rocker" imajini vermeyecektir.
En iyisi ikisi birden alinir konu kapanir
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Batu52, gargamell, kalbaysali, recklesstr, yaman20 ve 85 misafir
|