Sistem saati UTC+2 olarak doğru, saatlerinizi geri almayı unutmayız diye başlıkta hatırlattığımız gün ayarlanmıştı ama üye olurken hatalı saat dilimi seçen kullanıcılar DST etkin durumlarını kullanıcı panelinden düzelterek ayarlayabilirler.
Jazz çok hoş bir fotoğraf olmuş, paylaşım için teşekkürler.
Batucos teşekkürler paylaşımın için. Bence baban doğru söylemiş, banada halen bu yaşta öyle geliyor. Elbette bu kişisel görüş ve tarz seçimidir, modelin sevenleri kırılmasın. Çok genç olduğun için daha sportif bir modelin sana daha çok yakışacağını düşünüyorum.
Ayrıca 13 yaşında bu kadar seviyeli ve düzgün paylaşım yaparak TSF'de aramızda olduğun için tebrikler genç arkadaşım.
Bir dakika bir dakika şimdi. Bende de Le Locle var saatime laf söyletmem!
Şaka bir yana ben de aynı şeyi düşünüyorum saat hakkında. Hele benim tarzıma aslında hiç uymuyor. Beni gömlekle görenler bile şok geçiriyor bazen. Hele bir de bu saati görünce -ki bence bırakın amcayı dede saati- iyice şaşırıyorlar. Ama Le Locle benim "ilk" mekanik saatim ve alınış hikayesi itibariyle de özel benim için. İnşallah elimden geldiğince iyi bakıp çok uzun yıllar çalışır durumda tutmak istiyorum. O yüzden uzun yıllar hatıra olarak saklayacağım ilk mekanik saatimin klasik görünümlü bir saat olmasını istedim. Yalnız saatin ruhuna daha uygun olan kadran rengi beyaz olmasına rağmen çok aşırı da klasik olmasın dedim ve biraz daha az klasik görünen siyah kadranı seçtim. Bu da böyle bir hikayem işte (:
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44