TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Denizler Alt覺nda 20,000 Fersah / Divers Only

Her An Her Yerde Saat G羹nl羹羹

Re: TSF Denizler Alt覺nda 20,000 Fersah / Divers Only

Mesaj Clk » 05 ub 2015, 23:10

Sen onu bunu birak ta ben cant'i ve atismalari 繹zl羹yorum. Bug羹ne kadar atismalarda yere en saglam basan arkadasti :champ:

Bu arada UX 12.000 metre yazsada saat 5000 metreden sonra calismaz ;) Sadece kasanin basinca dayanikli olmasi birsey ifade etmiyor yani :thumbup:

Bunlari kalkipta 5000 metreye inecegiz diye degil, sadece bir saatin 羹zerinde tasidigi rakamlari yada ortaya attigi iddialari bir b羹t羹n olarak basarip basaramayacagini belirtmek icin yazdim. :geek:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Bg17 » 06 ub 2015, 00:25

Amator dalista limit 40 metre, (normal sertifika ila 20m, advanced 30m, deep diver egitimi 40m). Standart tupteki hava 70 m de zehirliyor.

Teknik dalis egitimi, ile cesitli gaz karisimlari ile (5 + tuple daliniyor) dunya rekoru 334 metre.

Bu da drmekki, normal bir sub dunya rekortmenine bile yeter.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj silentroad80 » 06 ub 2015, 00:29

Ge癟en g羹n 繹zlem giderirken :)

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
silentroad80

Kay覺t: 18 Mar 2013, 01:24

Mesaj Bond » 06 ub 2015, 05:05

Hay覺r bence Baar sen ben rak覺 sofras覺 sonras覺 dalabiliriz 5000 metreye :lol: Sinn o modelde zaten kadrana yazm覺yor WR seviyesini diye hat覺rl覺yorum, forumda konularda vard覺r. 500 bar / 1200 bar bas覺nca dayan覺m, her a癟覺ndan yans覺mas覺z kadran覺 ile teknik y繹nden bence olduk癟a 繹nemli ve baar覺l覺 bir saat. Sinn ve Bell & Ross'un ortak 羹retim yapt覺覺 zamanlarda 羹retilen B&R Hydro Challenger da 癟ok 繹nemli bir saati. Forumda eskinden 羹zerine bir hayli konumutuk. Ancak bu saatler sizlerinde bildii 羹zere ya ile dolu modeller. Servis g羹癟l羹羹 falan mevcut ancak Sinn iin pek show taraf覺nda olmayan ve iyi saatler 羹reten m羹tevazi bir marka diye d羹羹n羹yorum. Bir modeline sahip olmay覺 isterim ileride. Elbette bu modellerin quartz mekanizmal覺 olmas覺 onlar覺 tamamen farkl覺 bir kategoriye sokuyor. Dediim dier konu forumdaki rekor konusu anlam覺nda idi ;) SDDS fotosu bir 癟ok var zaten ama burada tabi ki 癟ok y羹ksek bas覺n癟 dayan覺m deerine sahip otomatik mekanizmal覺 D-Blue fotosu da olursa 癟ok g羹zel olacakt覺r :champ:

Clk Cant burada ama ilerle 癟ok megul olduundan pek kat覺l覺m salayam覺yor. Arada haberleiyoruz. ok g羹zel bir saat katm覺t覺 k覺sa s羹re 繹nce koleksiyonuna :super: Kutu a癟覺l覺覺 ne zaman yapacak diye bekliyorum :roll: :? :champ:

Silentroad bu Aquatimer 癟ok g羹zelmi :champ: :thumbup:

D羹n akamki yemekten bence optik olarak en baar覺l覺 Seamaster serilerinden olan bir Omegada ben paylaay覺m :champ:

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Bg17 » 06 ub 2015, 07:06

En ozledigim ortam raki sofrasi, yaraya tuz basiyorsun bond ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Mesaj Clk » 06 ub 2015, 07:30

Bond yazd覺: Sinn iin pek show taraf覺nda olmayan ve iyi saatler 羹reten m羹tevazi bir marka diye d羹羹n羹yorum. Bir modeline sahip olmay覺 isterim ileride.

Sinn'e laf yok ! "Frankfurter Finanzplatzuhr" tek basina Sinn'e yeter ;)

Bu arada raki sofrasi sonrasi muhabbet s繹yle olurdu herhalde... Agbi gecen kizil denizde dalmisim ben diyeyim 7000 metre sen de 5000 dipten dipten s羹z羹l羹yorum.... Bir de ne g繹reyim kapali bir Raki sisesi. Yanimda ki kumanyada da kavun peynir var! Cikarttim reg羹lat繹r羹, kurdum sofrayi, oh gel keyfim gel :lol: :lol: :lol:

cant'a selam olsun :champ: Paylassin saatlerini, renklerdirsin buralari s繹z bulasmayacagim :D
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Mesaj Bg17 » 06 ub 2015, 07:51

Clk ;) dalgic muhabbeti keyiflidir, hele bir de raki gelirse... Bu arada merakimdan soruyorum, begenmedigin alman saat markasi var mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Mesaj Clk » 06 ub 2015, 08:07

Basar, ben Alman toplumuna saygi duyuyorum. Yaptiklari bir cok isi d羹zg羹n ve adabi ile yapiyorlar. Saat sekt繹r羹 羹zerine konusursak; Alman saatlerinin belli bir karakteri ve dizayni var. Nasil Fortis 100 metre mesafeden ben Fortis'im diye bagiriyorsa Schauer, Sinn, Stowa, Lange, Glash羹tte v.s. ayni dizayn karakterine sahip.

Bug羹ne kadar isciligi k繹t羹 hic bir Alman markasina rastlamadim. Teknik olarak yetersiz olduklari nokta da isvicrelilerden destek ve yardim almayi bildikleri gibi Nomos'un yaptigi sekilde yine Isvicrelilere rakip cikartabilecek ticari karakter ve 繹n g繹r羹leri var.

Sorunun tam cevabi s繹yle. Hayir yok. Sadece Chronoswiss kesinlikle bana hitap eden bir saat markasi degil!
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Bug羹n Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners