Ground yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu saat gel gel yapıyor galiba bana

güzel günlerde kullanın

Ground yazdı:
1) bir tanesi saatlerimiz direksiyon başında başlığında ve direksiyon ile alınmış bir foto.manil yazdı:Fotoğraflar gerçekten çok kaliteli ama merak ettiğim için soruyorum, Nazım Bey iki dk arayla, aynı ortamda, aynı saatle, aynı şartlar altında birbiri ardına çekilmiş iki fotoğrafı yüklemek gerçekten gerekli mi?[emoji106]
1) bir tanesi saatlerimiz direksiyon başında başlığında ve direksiyon ile alınmış bir foto.
2) 2. Si ise tamamen ekran yansımasını gösteren dial ı ön plana çıkaran bir foto.
3) bu farkları ayırt edemiyor iseniz bu forumda vakit kaybetmemenizi öneririm. Bir annual watch dergisi alıp tüm saatleri tek açıdan görürsünüz.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cruciatus yazdı:
gkhnbaggio yazdı:Cruciatus yazdı:
Harika, güzel günlerde kullanın
Bazı malum günlerde çıkarlar böyle "nazik" arkadaşlar @cruciatus. Yaw he he deyip geçmek, cevap dahi vermemek lazım da ben öyle bir adam değilimCruciatus yazdı:Gün içinde aynı saatin sadece bir fotoğrafını koyabileceğimize dair bir kuralımız mı var? Ben bugün aynı saatimin farklı açılardan 3-4 fotoğrafını koydum da, sakıncalıysa kaldırayım...
nzmokur yazdı:Bazı malum günlerde çıkarlar böyle "nazik" arkadaşlar @cruciatus. Yaw he he deyip geçmek, cevap dahi vermemek lazım da ben öyle bir adam değilimCruciatus yazdı:Gün içinde aynı saatin sadece bir fotoğrafını koyabileceğimize dair bir kuralımız mı var? Ben bugün aynı saatimin farklı açılardan 3-4 fotoğrafını koydum da, sakıncalıysa kaldırayım...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi![]()
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Cimuanos, korayyalnizlar, recklesstr ve 28 misafir
|