Selamlar arkadaşlar; Size geçen gün keşfettiğim ve çok beğendiğim bir restaurant'dan bahsetmek istiyorum. Bilenleriniz ve gidenleriniz vardır belkide ama ben ismini uzun süredir duyuyordum fakat gitmek nasip olamıştı geçen gün arabamı park edip işyerine doğru yürürken kafamı kaldırıp ''CAN OBA'' tabelasını görünce fark ettim burayı. öğle saatleri olduğundan içeri girip yemek yiyip öyle giderim dedim işyerine. Boş bir masaya oturdum ve mönü istedim gelen garson rezervasyonunuz var mı diye sordu bende gayri ihtiyari yok gerekiyor muydu dedim. garson hafif tebessüm ederek, evet dedi. Bende tek kişiyim yer kalkarım hemen dedim fakat olay öyle değilmiş meğerse
rezervasyon en erken 3 ay sonrasına veriliyormuş
ben şok geçirdim tabi neyse restaurantın sahibi can bey yetişti imdadımıza komşu olduğumuzu esnaf olduğumuzu izah ettikten sonra, bir masa var belki gelmeyiz dediler bir arayayım eğer gelmezlerse sizi alırız dedi. Aradılar sağolsunlar, gelmeyeceklermiş şansımıza oturduk bizde neyse efendim önce çorba sonra ara sıcak sonra ana yemek tatlı derken bizim yiyip kalma tabi oldu 1.5 saat
restaurantın sahibi can bey küçük yerinde kendi yaptığı yemekleri servis ediyor müşterilerine, hepsi gayet güzel ve özenli hazırlanmış müthiş sunumlu yemekler. Can bey türkiyedeki galiba tek michelin yıldızlı şef olma özelliğini taşıyor.Uzun yıllar yurtdışında michelin yıldızlı farklı restaurantlarda şeflik yapmış ve ülkeye dönünce kendi adını taşıyan bu yeri açmış. yeri sirkeci hocapaşada. Fiyatlara gelirsek, ne çok pahalı ne de uygun denecek bir miktar velhasıl damak tadınıza düşkünseniz ve bir gurme restaurant deneyimi yaşamak istiyorsanız gitmenizi (tabi rezervasyon yaptırıp) şiddetle tavsiye ederim.
Parayı koyacağınız yer cebinizdir, kalbiniz değil...