Ne dinliyoruz, dizi tavsiyeleri vs. derken 7. sanat ile ilgili bir başlık olmadığını farkettim.
Eminim ki TSF'de sinema konusunda da birkaç kelam edecek, tavsiye verecek, belki derin sohbetlere dalacak, en basitinden o anda-günde hangi filmi izlediğini paylaşacak birçok üye mevcuttur.
Sinema benim için her zaman "iyi bir takipçisi" olmaya çalıştığım bir "sanat" oldu.
90'ların sonunda Ankara'da Üniversite öğrencisiyken bu ilgimi hem biraz cep harçlığı kazanmak hem de neler düşündüğümü diğer sinemaseverler ile paylaşmak için o dönem "bilinir" diye nitelendirebileceğimiz bir dergide tek sayıya ve iki sayfaya mahsus olmak üzere bir "eleştirmenlik" maceram da olmuştur gerçi ama yeterince sponsor bulamadığım için devam etmedi

Umuyorum bolca paylaşım yapacağımız, çokça yeni bilgi edineceğimiz bir başlık olur.
Başlangıcı az önce seyrettiğim ve görmek için şimdiye kadar neden beklediğimi anlamadığım 2015 yapımı bir film ile yapıyorum.
Başrollerini Ethan Hawke ve Sarah Snook'un paylaştığı filmin janrı için sanırım en uygunu "bilim kurgu" olur, ama kesinlikle bir bilim kurgudan çok daha ötesi.
Yönetmen(ler) Spierig Kardeşler, 2009'd Daybreakers ile yine Hawke ile çalışıp, o zamana kadar yapılanlardan çok daha farklı bir "vampir" filmi yapmışlardı.
Filminizin ismi "Predestination", zaman yolculuğu da vampirler gibi endüstride çokça kullanılan bir konu olsa da, bence Spierig kardeşler bu filmlerinde de "farklı" olmayı başarmışlar.
Filmin IMDB puanı 7,4
Benim puanım 8,1
Keyword: "All You Zombies"
https://youtu.be/-FcK_UiVV40