TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Style Editor

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Style Editor

Mesaj Bg17 » 19 May 2016, 02:17

Thevenin yazdı:Kol dugmeleri ailecek eBay'de gorulebilir :D

http://goo.gl/YJ0KPP

http://goo.gl/h0kkjB

Sirlarimi ortaya dokmussun. ;) ;)

Ama hepsi ordan degil.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

TSF Style Editor

Mesaj Bg17 » 19 May 2016, 02:20

Clk, valla bir sure mansetli gomlek almam, malum midwest deyim, burda benden baska giyen bi ceo var. ama benim 28 nereye kayboldu anlamadim, sanirim evde tutamadim, kacti.

Sen gel buraya istedigin kotu alacam sana sozum olsun ;)

Kerem abi, moonphase sort shirtle bile oluyor. Su ana kadar en uzun sure elimde duran saat.
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj afl » 19 May 2016, 10:21

Bg17 yazdı:Kerem abi, moonphase sort shirtle bile oluyor. Su ana kadar en uzun sure elimde duran saat.

Aman durmaya da devam etsin. Duruma göre jumbo bile gider bu gitmemeli bence. Ben Patekleri, datoyu nelerle takıyorum görsen ağlarsın :lol: Umurumda bile değil, bana verdiği haz yeter :thumbup:

Başar benim ana hatlarıyla kalsik dress watch tanımım şöyle:
Maksimum 40 mm çap, 39 daha iyi, maksimum 11.5mm kalınlık , polished beyaz metal kasa, yumuşak geçişli fazla uzun olmayan boynuzlu kasa, beyaz/gümüş kadran, tarih yok, en fazla moon phase olabilir, siyah veya metal rengi kollar ve indexler, kadran çevresinde saniye belirten çizgi, nokta veya tren yolu deseni. Saat 6 yönünde küçük saniye ve romen rakamlar.
Küçük saniye ve romen rakamları elersek, tek alternatif benim için JLS master ultra thin moonphase. Hayranım bu saate. :super:
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Clk » 19 May 2016, 11:42

afl, o tisörtün komplesini bir görsen. Indiana Jones'mu yok, Astronotlar mi yok :lol: Tam benlik tam cümbüs :D

Bg17, yakinlara geliyorum. Guadalajara gerci biraz tehlikeli ama yine de gel beklerim oradan Houston üzerinden Miami sonrasi daha kesin degil. Olmadi Kasim'da Orlando'da fuarimiz var. Gel ziyaretimize viski icelim beraber ;) Gelirken pantolonumu da getirmeyi unutma lütfen :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bg17 » 19 May 2016, 15:31

Bulent, biraz ben senin yakinina geliyorum, portekizde olacagim gibi olmus ama buna da sukur. Belki haftasonu miami ye kacarim yanina, haber ver.

Gel sana midwest de musteri bulalim, hep guneydesin.

Resim

Bu da thevenin icin gelsin, ;) ebay den alinamayacak kol dugmeleri ile jumbo
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Clk » 19 May 2016, 16:15

Guadalajara'dan sonra Miami'ye ucmamin nedeni o zaten. USA'da sirket kurmak. ;) Büyük ihtimal ile Doral olur sirketin yeri.

Öncelikle avukatlar ve danismanlar ile oturup bir konusalim "liability" ile ilgili. Sonradan basimiza bela almayalim "kedisini mikrodalga firinda kurutmaya calisan" geri zekalinin biri yüzünden :lol: :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Thevenin » 19 May 2016, 16:21

BG pièce unique muazzam :D

Kadrandan da bir dugme yapilabilir aslinda, ultimate RO cufflink devasi icin :D Tanitim amacli hatali cikmis kadranlar olabiliyor, pirinc sonucta ama maksat tapisserie :D

Bezel luzumsuz ama yapilmisi da var tabii :D

Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Bg17 » 19 May 2016, 17:20

Clk yazdı:Guadalajara'dan sonra Miami'ye ucmamin nedeni o zaten. USA'da sirket kurmak. ;) Büyük ihtimal ile Doral olur sirketin yeri.

Öncelikle avukatlar ve danismanlar ile oturup bir konusalim "liability" ile ilgili. Sonradan basimiza bela almayalim "kedisini mikrodalga firinda kurutmaya calisan" geri zekalinin biri yüzünden :lol: :D

Delaware olmaz mi? Hmm eger genel mudurluk teklif edeceksen gelirim tabii Bulent ;)

Saka maka amerikada gercekten gerek yoksa sirket kurma derim, giderek zorlasiyor sartlar. Yardim edebilecegim bisey olursa haber ver.

Thevenin, ya bulsam alirim ama kol dugmesine astronomik para vermem. Fikri cok begendim.
Kullanıcı avatarı
Bg17

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners