Emre yazdı:darksider yazdı:nicholaihel yazdı:Darksider, Kayış modelin aslında mi mevcut yoksa değiştirdiniz mi? Kayış çok yakışmış.
Orjinali timsah derisi Kayış, değişiklik yapmadım.
Yanlış anlamayın sizinle ilgili değil söyleyeceklerim ama bu Citizen'ın kayışlarına benzemiyor. Daha çok özel el yapımı gibi. Ayrıca luglardaki boşluk da saatin satılırken üzerindeki kayışın bu olmadığı yönünde.
Bana sorarsanız kaliteli aftermarket kayışlar kesinlikle daha güzel. Bu saate de çok yakışmış lakin dediğim gibi saat satılırken üzerinde bu kayışın olmadığını düşünüyorum.
Rica ederim, yanlış anlamadım.
Fakat saatin ilk sahibiyim, saati İtalya'dan bir saat mağazasından almıştım 2011 yılında ve aynı bu şekliyle

, söylediğiniz şekilde olmasının tek ihtimali saat Mağazası'nın kayışı değiştirmiş olması ama bu da bana çok olası gelmiyor açıkçası.
Belki çekim açısı vs, sebebi ile lug aralığı uyumsuz görünüyor olabilir, akşam birkaç fotoğraf çekip koyarım. Ama toka vs. Citizen amblemli zaten
Dediğim gibi eğer aldığım mağaza bu Değişikliği yapmadıysa ki ilk sahibi ve kutulu-faturalı sahibiyim

, bu kayış orjinal Kayış

Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...