TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eğlencemiz, Mutluluğumuz, Hüznümüz. Evcil Hayvanlarımız!!!

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Eğlencemiz, Mutluluğumuz, Hüznümüz. Evcil Hayvanlarımız!

Mesaj canki » 31 Ağu 2013, 17:51

HeroFB yazdı:
canki yazdı:
Ozgur yazdı:Belki ilgi isteyebilir ama köpeğin cinsinde bir sorun yok eğer siz eğitmeyi biliyorsanız.

Min gerekli konforu köpeğinize saglayabilmek için önünüzdeki 10-15 seneyi de planlamanızı tavsiye ederim.

aslinda pek egitim bilgimde yok, sanirim bunu alirsam biraz arastirma yapacagim egitim hakkinda, gerci benden cok annem ilgilenecek kopekle kendisi sever hayvanlari ama bunu severmi bilemiyorum :) zaten bahsetmedim daha direk kopegi getirip gostericem.su an bekarim eger evlenip gidersem ev icinde bakamam zaten burda kalicak annemler ilgilenir hem bahcede de bir cesit koruma gorevi gorur onlar icindde iyi olur :)

Pitbull ve rotweiler asla şakaya gelmez öyle sevgiyle büyütürüm uslu olur ya da eğitimi onunla beraber öğrenirim gibi şeyler de geçerli değildir , dominant olmalı ömrünün son anına kadar patronun siz olduğunu göstermelisiniz eğer tek bir an bile bir zaaf hissederse maalesef çok acı şeyler yaşanabilir , kesinlikle annenizin büyütebileceği bir köpek değil

pitbull besleyen biri hep dovdugunu soylemisti kopegi sizinde dediginiz gibi ustunluk kurmasini gerektigini soyluyordu kopegin korkmasi gerektigini soyluyordu,fakat okudugum bir yerde de kopegi kesinlikle dovmemenin gerekliligini soyluyordu,doverek egitemem ki ben kopegi,ben kopegin korkmasinii degil sakin uysal bir kisiliginin olmasini istiyorum, dediklerinize gore bu kopek pekte uysal olamiycak bir yapida :(
Kullanıcı avatarı
canki

Mesaj Bond » 01 Eyl 2013, 22:10

Şu fotolar silinmişti ;) Tekrar ekleyelim :thumbup: Evcil değil ama hayvan hayvandır :D Ayrım yapmam :champ:

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj herofb » 01 Eyl 2013, 23:15

canki yazdı:
HeroFB yazdı:
canki yazdı:[quote="Ozgur"]Belki ilgi isteyebilir ama köpeğin cinsinde bir sorun yok eğer siz eğitmeyi biliyorsanız.

Min gerekli konforu köpeğinize saglayabilmek için önünüzdeki 10-15 seneyi de planlamanızı tavsiye ederim.

aslinda pek egitim bilgimde yok, sanirim bunu alirsam biraz arastirma yapacagim egitim hakkinda, gerci benden cok annem ilgilenecek kopekle kendisi sever hayvanlari ama bunu severmi bilemiyorum :) zaten bahsetmedim daha direk kopegi getirip gostericem.su an bekarim eger evlenip gidersem ev icinde bakamam zaten burda kalicak annemler ilgilenir hem bahcede de bir cesit koruma gorevi gorur onlar icindde iyi olur :)

Pitbull ve rotweiler asla şakaya gelmez öyle sevgiyle büyütürüm uslu olur ya da eğitimi onunla beraber öğrenirim gibi şeyler de geçerli değildir , dominant olmalı ömrünün son anına kadar patronun siz olduğunu göstermelisiniz eğer tek bir an bile bir zaaf hissederse maalesef çok acı şeyler yaşanabilir , kesinlikle annenizin büyütebileceği bir köpek değil

pitbull besleyen biri hep dovdugunu soylemisti kopegi sizinde dediginiz gibi ustunluk kurmasini gerektigini soyluyordu kopegin korkmasi gerektigini soyluyordu,fakat okudugum bir yerde de kopegi kesinlikle dovmemenin gerekliligini soyluyordu,doverek egitemem ki ben kopegi,ben kopegin korkmasinii degil sakin uysal bir kisiliginin olmasini istiyorum, dediklerinize gore bu kopek pekte uysal olamiycak bir yapida :([/quote]

Hem eğitim açısından yanlış hem de insanlık olarak , evet baskı kurulmalı ama asla dövülerek değil , köpekler insanlardan çok daha iyi neden sonuç ilişkisi kurar ve ödül & cezaya çok yatkındırlar
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj nickynick » 02 Eyl 2013, 10:00

Resim

"Evde yeni bi mınnak yavru var" :evil:

"Benim de eski sevimliliğim yok" Deyip düşüncelere daldı Patek :D

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Cct » 03 Eyl 2013, 20:39

Bu da benim dana :D

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj stark » 04 Eyl 2013, 00:29

Resim
Kaplan :D
Kullanıcı avatarı
stark

Mesaj Bond » 04 Eyl 2013, 07:17

Nicky & CCanpolat :thumbup: Harika kediler :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj nickynick » 04 Eyl 2013, 10:05

Canpolat :D :champ:

One portion of cuteness dediklerinden

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners