HeroFB yazdı:canki yazdı:Ozgur yazdı:Belki ilgi isteyebilir ama köpeğin cinsinde bir sorun yok eğer siz eğitmeyi biliyorsanız.
Min gerekli konforu köpeğinize saglayabilmek için önünüzdeki 10-15 seneyi de planlamanızı tavsiye ederim.
aslinda pek egitim bilgimde yok, sanirim bunu alirsam biraz arastirma yapacagim egitim hakkinda, gerci benden cok annem ilgilenecek kopekle kendisi sever hayvanlari ama bunu severmi bilemiyorumzaten bahsetmedim daha direk kopegi getirip gostericem.su an bekarim eger evlenip gidersem ev icinde bakamam zaten burda kalicak annemler ilgilenir hem bahcede de bir cesit koruma gorevi gorur onlar icindde iyi olur
Pitbull ve rotweiler asla şakaya gelmez öyle sevgiyle büyütürüm uslu olur ya da eğitimi onunla beraber öğrenirim gibi şeyler de geçerli değildir , dominant olmalı ömrünün son anına kadar patronun siz olduğunu göstermelisiniz eğer tek bir an bile bir zaaf hissederse maalesef çok acı şeyler yaşanabilir , kesinlikle annenizin büyütebileceği bir köpek değil
pitbull besleyen biri hep dovdugunu soylemisti kopegi sizinde dediginiz gibi ustunluk kurmasini gerektigini soyluyordu kopegin korkmasi gerektigini soyluyordu,fakat okudugum bir yerde de kopegi kesinlikle dovmemenin gerekliligini soyluyordu,doverek egitemem ki ben kopegi,ben kopegin korkmasinii degil sakin uysal bir kisiliginin olmasini istiyorum, dediklerinize gore bu kopek pekte uysal olamiycak bir yapida