canki yazdı:Ozgur yazdı:Belki ilgi isteyebilir ama köpeğin cinsinde bir sorun yok eğer siz eğitmeyi biliyorsanız.
Min gerekli konforu köpeğinize saglayabilmek için önünüzdeki 10-15 seneyi de planlamanızı tavsiye ederim.
aslinda pek egitim bilgimde yok, sanirim bunu alirsam biraz arastirma yapacagim egitim hakkinda, gerci benden cok annem ilgilenecek kopekle kendisi sever hayvanlari ama bunu severmi bilemiyorumzaten bahsetmedim daha direk kopegi getirip gostericem.su an bekarim eger evlenip gidersem ev icinde bakamam zaten burda kalicak annemler ilgilenir hem bahcede de bir cesit koruma gorevi gorur onlar icindde iyi olur
asymptote yazdı:Pitbull cinsi köpek yetiştirmek ve beslemek suç değil mi beyler?
Baran yazdı:Kopegin kulagini kestirmek amelelikten ote birsey degildir.Abi sekil oluyor yok abi kopek vahsi duruyor iste kari kiz hasta oluyor yok hepsinin kulagi kesik bende kestireyim ole sey olmaz.Yerinizde olsam kulaklarina dokunmazdim ki sizde oyle dusunuyorsunuz anladigim kadariyla.Yazik gunah kulak kesmek ne demek akil alir is degil.
Ozgur yazdı:Kesik kulak da surekli toz toprak su... gibi dis etkenlere acik hale getirip kulakda efeksyon olma olasiligini cok arttiriyor. Bu durum cok ilgili olmayan kopek sahipleri tarafindan cogu kez farkedilmiyor bile.
Ben kavgadan dolayi olusacak hasar riskini daha dusuk goruyorum.
mcco yazdı:Canki; bencd köpekler de insanlar gibi farklı karakterlere sahip canlılar. En saldırgan cins köpeklerin dunyanın en Uysal en ürkek köpekleri olduklarını cok gördüm. Keza en Uysal denilen cinslerden ne canavarlar çıktığını da... O nedenle biraz köpeğin kendi karakteri mizacı, biraz da sizin ilgilenme tarzınız etkili olacaktır. Diğer köpeğiniz avantaj da olabilir dezavantaj da olabilir. İyi bir lider köpek küçük köpeğin eğitimini sizin üzerinizden alabilir. Fakat aksi yonde yeni gelen köpek sizi hic dinleneyip diğer köpeğin yanlış etkisinde de kalabilir. Sürü psikolojisinde lider siz olmalısınız. Ki bunu aşılamak da kolay bir is değildir. Birden fazla köpeğe hakkıyla bakmak tek köpeğe bakmaktan hayli zor bir iştir.
asymptote yazdı:Pitbull cinsi köpek yetiştirmek ve beslemek suç değil mi beyler?
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 4 misafir
|