TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

iPhone & Android Ve Diğer Tüm Akıllı Telefonlar

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Haydi iPhone Konuşalım / Let's Talk iPhone

Mesaj SeRxx » 09 Kas 2012, 02:15

Abi gece gece duygulandırdın bizi, mutluluğunuz her daim bol olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj avsu07 » 09 Kas 2012, 02:26

Eyvallah dostum. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj Yedaself » 09 Kas 2012, 02:56

Windows 8'e yazılım geliştirme eğitimlerine katılmış, Nokia ve Microsoft'tan sertifika almış biri olarak söylüyorum ki; Windows 8'e çöp desem abartı olmaz. iOS özentiliği var sistemde, özene özene de kısıtlamaları özenmişler hemde daha fazlasını. Bizden Windows Phone Marketplace için yazılım üretmemiz isteniyor, sanırım 5 tane yazılımınız yayınlanınca size Windows Phone gönderiyorlar. Millet telefon alabilmek için abuk subuk hiçbir işe yaramayan yazılımlar gönderiyor Microsoft da uygulama sayısı artsın, reklam olsun, şu kadar uygulamaya ulaştık diyebilsin diye bunları onaylıyor. İleride bu çöplüğü nasıl temizleyecekler merak ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Yedaself

Mesaj mlm » 09 Kas 2012, 08:36

Herkese senin gibi bir abi lazım Avsu07, kardeşin ne kadar da şanslı :) :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj fsinan » 09 Kas 2012, 09:39

Yedaself yazdı:Windows 8'e yazılım geliştirme eğitimlerine katılmış, Nokia ve Microsoft'tan sertifika almış biri olarak söylüyorum ki; Windows 8'e çöp desem abartı olmaz. iOS özentiliği var sistemde, özene özene de kısıtlamaları özenmişler hemde daha fazlasını. Bizden Windows Phone Marketplace için yazılım üretmemiz isteniyor, sanırım 5 tane yazılımınız yayınlanınca size Windows Phone gönderiyorlar. Millet telefon alabilmek için abuk subuk hiçbir işe yaramayan yazılımlar gönderiyor Microsoft da uygulama sayısı artsın, reklam olsun, şu kadar uygulamaya ulaştık diyebilsin diye bunları onaylıyor. İleride bu çöplüğü nasıl temizleyecekler merak ediyorum.

Windows8 hiçbirşekilde çöp değil, yanlış cümle olmuş. Uygulama dükkanı çöp halini almış olabilir.

Bir işletim sistemi olarak bence yapılanların en iyi versiyonu. Hem bellek kullanımı, sistem kaynaklarına erişimi ve uygulamalar arası entegrasyon açısından kopya edilen klasik IOS mantığının önüne geçmiş durumda.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Yedaself » 09 Kas 2012, 13:44

Bana göre Windows Phone'un tek iyi yanı üreticilerin donanım çeşitliliği ile model üretmelerini engellemesiydi ama Windows 8'de bu da kısmen ortadan kalkacak. Android'in hatası buydu, herkes kafasına göre model üretiyor bu yüzden güncelleme konusunda büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bu konuda hâlâ sistem olarak iOS'u daha başarılı buluyorum. Tabi bizim kısa süreli kullandığımız modeller ve simülasyon tam anlamıyla fikir veremez, Windows Phone 8'li cihazların Türkiye'ye gelmesini beklemek daha doğru olacak ama denediğimiz cihazlarda sorun büyüktü. Android'li HTC'nin 50m sapmayla bulduğu konumu 2km sapmayla bulan, arayüzde takılmalar yaşayan, kısıtlamalarıyla saç baş yolduran Windows Phone 7'ler vardı. Windows Phone 8 yazılım olarak daha serbest ve 7'den daha başarılı olacak burası kesin. Windows 8 arayüz olarak 7'den çok farklı olmasa da altyapı tamamen değişmiş. Benim çöp deme nedenimse Microsoft'un tutumuyla alakalı. Hiçbir zaman kullanıcıya tam özgürlük tanımayacaklar.
Kullanıcı avatarı
Yedaself

Mesaj Archimed » 09 Kas 2012, 16:48

fsinan yazdı:İphone'dan Android'e geçtim, vallahi hiç pişman değilim..Aldattım, tamam ama pişman değilim :thumbup:

Fsinan, Iphone'dan Android'e geçiş nedenini çok özel değilse paylaşır mısın? IOS yazılımına bağlı olarak Iphone Android'lere göre daha hızlı çalışıyor ve donma sorunu yaşanmıyor diye biliyorum. Yanılıyor muyum?
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj mlm » 26 Kas 2012, 19:24

Beyler az önce aile fotoğraflarından birine bakarken yakınlaştırmak için camın üstüne çift tıkladım :D

Yapma Serkan, tabi ki olmadı :lol:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad ve 78 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners