Saatolog 2025 Online Sipari 襤癟in T覺klay覺n覺z

iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Haydi iPhone Konual覺m / Let's Talk iPhone

Mesaj SeRxx » 09 Kas 2012, 02:15

Abi gece gece duyguland覺rd覺n bizi, mutluluunuz her daim bol olsun :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 39
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Mesaj avsu07 » 09 Kas 2012, 02:26

Eyvallah dostum. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
avsu07

Ya: 55
Kay覺t: 25 Mar 2011, 15:02

Mesaj Yedaself » 09 Kas 2012, 02:56

Windows 8'e yaz覺l覺m gelitirme eitimlerine kat覺lm覺, Nokia ve Microsoft'tan sertifika alm覺 biri olarak s繹yl羹yorum ki; Windows 8'e 癟繹p desem abart覺 olmaz. iOS 繹zentilii var sistemde, 繹zene 繹zene de k覺s覺tlamalar覺 繹zenmiler hemde daha fazlas覺n覺. Bizden Windows Phone Marketplace i癟in yaz覺l覺m 羹retmemiz isteniyor, san覺r覺m 5 tane yaz覺l覺m覺n覺z yay覺nlan覺nca size Windows Phone g繹nderiyorlar. Millet telefon alabilmek i癟in abuk subuk hi癟bir ie yaramayan yaz覺l覺mlar g繹nderiyor Microsoft da uygulama say覺s覺 arts覺n, reklam olsun, u kadar uygulamaya ulat覺k diyebilsin diye bunlar覺 onayl覺yor. 襤leride bu 癟繹pl羹羹 nas覺l temizleyecekler merak ediyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Yedaself

Ya: 33
Kay覺t: 08 Eyl 2012, 01:42

Mesaj mlm » 09 Kas 2012, 08:36

Herkese senin gibi bir abi laz覺m Avsu07, kardein ne kadar da ansl覺 :) :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj fsinan » 09 Kas 2012, 09:39

Yedaself yazd覺:Windows 8'e yaz覺l覺m gelitirme eitimlerine kat覺lm覺, Nokia ve Microsoft'tan sertifika alm覺 biri olarak s繹yl羹yorum ki; Windows 8'e 癟繹p desem abart覺 olmaz. iOS 繹zentilii var sistemde, 繹zene 繹zene de k覺s覺tlamalar覺 繹zenmiler hemde daha fazlas覺n覺. Bizden Windows Phone Marketplace i癟in yaz覺l覺m 羹retmemiz isteniyor, san覺r覺m 5 tane yaz覺l覺m覺n覺z yay覺nlan覺nca size Windows Phone g繹nderiyorlar. Millet telefon alabilmek i癟in abuk subuk hi癟bir ie yaramayan yaz覺l覺mlar g繹nderiyor Microsoft da uygulama say覺s覺 arts覺n, reklam olsun, u kadar uygulamaya ulat覺k diyebilsin diye bunlar覺 onayl覺yor. 襤leride bu 癟繹pl羹羹 nas覺l temizleyecekler merak ediyorum.

Windows8 hi癟birekilde 癟繹p deil, yanl覺 c羹mle olmu. Uygulama d羹kkan覺 癟繹p halini alm覺 olabilir.

Bir iletim sistemi olarak bence yap覺lanlar覺n en iyi versiyonu. Hem bellek kullan覺m覺, sistem kaynaklar覺na eriimi ve uygulamalar aras覺 entegrasyon a癟覺s覺ndan kopya edilen klasik IOS mant覺覺n覺n 繹n羹ne ge癟mi durumda.
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj Yedaself » 09 Kas 2012, 13:44

Bana g繹re Windows Phone'un tek iyi yan覺 羹reticilerin donan覺m 癟eitlilii ile model 羹retmelerini engellemesiydi ama Windows 8'de bu da k覺smen ortadan kalkacak. Android'in hatas覺 buydu, herkes kafas覺na g繹re model 羹retiyor bu y羹zden g羹ncelleme konusunda b羹y羹k s覺k覺nt覺lar yaan覺yor. Bu konuda h璽l璽 sistem olarak iOS'u daha baar覺l覺 buluyorum. Tabi bizim k覺sa s羹reli kulland覺覺m覺z modeller ve sim羹lasyon tam anlam覺yla fikir veremez, Windows Phone 8'li cihazlar覺n T羹rkiye'ye gelmesini beklemek daha doru olacak ama denediimiz cihazlarda sorun b羹y羹kt羹. Android'li HTC'nin 50m sapmayla bulduu konumu 2km sapmayla bulan, aray羹zde tak覺lmalar yaayan, k覺s覺tlamalar覺yla sa癟 ba yolduran Windows Phone 7'ler vard覺. Windows Phone 8 yaz覺l覺m olarak daha serbest ve 7'den daha baar覺l覺 olacak buras覺 kesin. Windows 8 aray羹z olarak 7'den 癟ok farkl覺 olmasa da altyap覺 tamamen deimi. Benim 癟繹p deme nedenimse Microsoft'un tutumuyla alakal覺. Hi癟bir zaman kullan覺c覺ya tam 繹zg羹rl羹k tan覺mayacaklar.
Kullan覺c覺 avatar覺
Yedaself

Ya: 33
Kay覺t: 08 Eyl 2012, 01:42

Mesaj Archimed » 09 Kas 2012, 16:48

fsinan yazd覺:襤phone'dan Android'e ge癟tim, vallahi hi癟 piman deilim..Aldatt覺m, tamam ama piman deilim :thumbup:

Fsinan, Iphone'dan Android'e ge癟i nedenini 癟ok 繹zel deilse payla覺r m覺s覺n? IOS yaz覺l覺m覺na bal覺 olarak Iphone Android'lere g繹re daha h覺zl覺 癟al覺覺yor ve donma sorunu yaanm覺yor diye biliyorum. Yan覺l覺yor muyum?
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj mlm » 26 Kas 2012, 19:24

Beyler az 繹nce aile fotoraflar覺ndan birine bakarken yak覺nlat覺rmak i癟in cam覺n 羹st羹ne 癟ift t覺klad覺m :D

Yapma Serkan, tabi ki olmad覺 :lol:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Bing [Bot] ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners