TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yazım Gereçleri / Writing Instruments

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Yazım Gereçleri / Writing Instruments

Mesaj ercment45 » 31 Mar 2022, 06:43

prx yazdı:Tombow ortaokulda en çok kullandigim kalem bunun metal versiyonunu çıkartsalar çok alıcı bulur.Resim

SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tombow LX serisi hem vintage hemde F/P olması açısından güzel kalemler kardeşim. Hayırlı olsun.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ercment45

Mesaj prx » 31 Mar 2022, 07:08

Teşekkür ederim abi uni yalnız çok sağlamlık hissi veriyo pentel graph 500 den bi süre sonra grip kısmı ile birleştiği yer oynamaya başlıyo pek artık pentel e yaklaşmak istemiyorum şuan favorim pilatinum pro use 1000b 0.5 uni 0.5 ve the shaker 0.5 abi.yalniz ortaokulda hatırlıyorum tombowlarda üç göstergesi de vardı mekanizmalarini ben çabuk bozuyordum ama illaki kırtasiyeye girince direk kırmızı almadan çıkmıyordum.hatirlarmisin gazetede reklamlari çıkardı bundan iyisi şamda kayısı diye ah bi bulabilsem o reklam afişlerini. :thumbup:
Prx; Battı balık yan going.
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj ercment45 » 31 Mar 2022, 07:28

prx yazdı:Teşekkür ederim abi uni yalnız çok sağlamlık hissi veriyo pentel graph 500 den bi süre sonra grip kısmı ile birleştiği yer oynamaya başlıyo pek artık pentel e yaklaşmak istemiyorum şuan favorim pilatinum pro use 1000b 0.5 uni 0.5 ve the shaker 0.5 abi.yalniz ortaokulda hatırlıyorum tombowlarda üç göstergesi de vardı mekanizmalarini ben çabuk bozuyordum ama illaki kırtasiyeye girince direk kırmızı almadan çıkmıyordum.hatirlarmisin gazetede reklamlari çıkardı bundan iyisi şamda kayısı diye ah bi bulabilsem o reklam afişlerini. [emoji106]
Uç göstergeli tombowlar hâlâ piyasada bulunabiliyor lakin artık üretimi olmadığı için ederinin kat be kat fazlası isteniyor. Malum bir ürünün üretimi durunca bir kaç yıl içerisinde nadir duruma düşüyor.

Kullanıcı avatarı
ercment45

Mesaj prx » 31 Mar 2022, 09:25

Evet haklısın abi
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj prx » 31 Mar 2022, 16:29

ercment45 yazdı:Swiss and Japan brothers.Resim

Abi lacivert çok yakismis bunlar titanyum diye biliyorum ama gövdesini sen daha iyi bilirsin cizilmiyo kaç kere yere düştü anahtarımla aynı cebe girdi cıktı hiç çizik yok
En son prx tarafından 01 Nis 2022, 08:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj prx » 01 Nis 2022, 04:41

Ayın 1 i kalemler iş başında masanın dagınikligini affedin anca kahve...tombow mono graph zero 0.5 aldım ödüllü bi kalemmiş bakalim yrn gelecek inşallah.eski tombowlara dönüş başladı galiba.Resim
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj ÜmitYüksel » 01 Nis 2022, 17:56

Tombo 0,6 uç en sevdiğim kalem
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj prx » 01 Nis 2022, 18:36

Gri renk dimi abi bende kullandım galiba lise sonda yalnız catliyodu birleşme yerinden lx ti onlar ben asıl orta okulda hastasiydim üç göstergesi ozaman hiçbi kalemde yoktu hepte reklamlarindaki kırmızı renginden alırdım ne hikmetse tombow 2b uc kullanirdim oda ozaman çok kurum toz birakiyodu mekanizmada bi yılda 2 tane bozulurdu ben gene aynı renk alırdım ortaokul böyle gitti inşallah bu gelen o tarza benziyor baktiysaniz mekanizmasida iyiyse favorim olur bide uc göstergesi olsaydı ama böyle de karizmatik bence hızlada tükeniyo.0.6 tombowuda lise sonda 1 sene kullandım ondan sonra üretimi kestiler zaten n11 den iki tane 20 yıl öncesinin tombowunu buldum uc göstergesi yok ama 2 tane aldım kirmizi ortaokul anım icin
Kullanıcı avatarı
prx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners