TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Style Editor

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Style Editor

Mesaj serdarfb » 17 Ara 2012, 20:23

serdarfb yazdı:Bunlara fazla takılmamalı bence. :lol: :lol:

Ya Hasan Bey kardeşim, bak sölemişiz sana ama yok samimiyet dedin yok Nicky Başkan dedin konuşturdun beni.. Şimdi nasıl cevap verecez bu kadar mesaja ? Boşuna dememişler zevkler ve renkler tartışılmaz diye :lol: :lol:

Başta sedir hocam olmak üzere hepinizin fikirlerine ve seçimlerine sonsuz saygım olduğunu belirterek sizleri müjadeleci kardeşimden alıntı mesaj ile başbaşa bırakarak mutluluklar diliyorum. :lol: :lol: :lol:

mucadeleci yazdı:kendi sevdiğin tarzına sadık kalmak en iyisidir, 2 gün önce arkadaşım dedi ki; -oğlum 2012 deyiz o tişörtü içine sokma, bende pantolonumun paçasını hafif sıyırarak beyaz çorabımı gösterdim ve -ben böyle seviyorum. dedim :) bazıları kadayıfı kaymaklı sever... :D hem mihim olan cool olmak değil kul olmaktır :)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj mrbars » 17 Ara 2012, 20:50

affınıza sığınarak, genel kurallar olarak:

lacivert takımın altına kahverengi, taba yada koyu bordo ayakkabı giyilir.
siyah takım yada gri takımın altına siyah ayakkabı giyilir. istisnai olarak çok koyu lacivert takımlarda (ulan siyah mı bu acaba) siyah ayakkabı giyilebilir.
kemer ayakkabı ile aynı renk ve parlaklıkta olmak durumundadır.
lacivert takıma lacivert çorap giyilir. siyah ayakkabı ile siyah çorap giyilir.
takım elbise altına loafer da giyilmez. takım elbise altına bağcıklı ayakkabı giyilir.
kahverengi ile siyah yanyana, üstüste olmaz.

devam:
boy 1.90 değilse duble paça yaptırılmaz.
paça takım elbisede döküm döküm olmaz. kısa zaten olmaz.
takım elbise içine kısa kol gömlek giyilmez. aslında bakkala ekmek almaya gitmiyorsanız kısa kol gömlek de giyilmez.
beyaz gömlek içine atlet giyilmez.
kravat kemer boyunda olur.
çizgili gömleğe eşek gibi desenli yada çizgili kravat takılmaz.
kravat yoksa mendil olmaz (yeni trendler istisna olabilir, ben geri kafalıyım)
yeter ki mutlu ol yeter şarkısı seslendirmiyorsanız, parlak takım da giyilmez.
takım altına beyaz çorap giyilmez. beyaz çorap halı sahada giyilir.
ceketin tüm düğmeleri iliklenmez. en alt düğme açık olur. 3 düğmeli ceket de en üst de açık olabilir derler inanmayın.

boş vakitlerinde podyumda yürüyenler için yukarıdakilerin hepsi yanlıştır yada yanlış olabilir.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj herofb » 17 Ara 2012, 20:54

Boşuna bu adamı sevmiyorum aynen benim gençliğim :)

Baybars abi tamamen aynı kafadayız yalnız ben kışın üstüne kazak,hırka falan giyeceksem arada atlet kaçamağı yapıyorum :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mrbars » 17 Ara 2012, 21:05

çağlar atleti takım elbise beyaz göynek için yazdım. gerçi benim atletle yollarımı ayıralı çok oldu. en son öys öncesi gün aman hasta olurum diye atlet giymiştim. bak bir kere de zayıflamıştım, memelerim kaslı ve kollarım mükremin gibi adeleli olmuştu, kotun üstüne sadece gri atlet giyip caddede gezmiştim.

eski işimde her gün takım elbise giyerdim. şimdi smart bile değil bildiğin don gömlek modunda casual takılıyorum.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj asymptote » 17 Ara 2012, 21:33

Yukarıdaki uzun mesajın altında bir yerlerde bıçaklı aslanlı bir cümle aradım ama bu sefer beni şaşırttın mrbars :) Peki zevk ve stil sahibi adamları yakalamışken sorayım: Önemli görüşmelerde, son derece resmi olunması gereken ortamlarda siyah mı yoksa lacivert takım mı?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vincefb » 17 Ara 2012, 21:33

Resim
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj vmetin » 17 Ara 2012, 22:29

asymptote yazdı:Yukarıdaki uzun mesajın altında bir yerlerde bıçaklı aslanlı bir cümle aradım ama bu sefer beni şaşırttın mrbars :) Peki zevk ve stil sahibi adamları yakalamışken sorayım: Önemli görüşmelerde, son derece resmi olunması gereken ortamlarda siyah mı yoksa lacivert takım mı?

Cengiz, lacivert veya füme. Dediğim gibi normalde siyah gündüz olmaz ama Kurtlar vadisi özentisi gençlik giyiyor işte. Ah ah görgü çok önemli azizim :D
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj vmetin » 17 Ara 2012, 22:33

vincefb yazdı:Resim

Başkan mendillerine hastayım, ben pek beceremiyorum kullanmayı ama sana çok yakışıyor
Kullanıcı avatarı
vmetin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners