Evet Yaylada'da ke癟iboynuzu, ve yan覺lm覺yorsam TPT'de de incir kullan覺lm覺 aroma vermek i癟in. Fakat Yaylada'覺n 癟ikolata, vanilya ve kar覺覺k orman meyvesi aromal覺 olanlar覺n覺n aromaland覺rma ilemi nas覺l yap覺l覺yor a癟覺k癟as覺 ben de bilmiyorum.
Pipolar覺n覺n hepsi birbirinden g羹zel, zamanla bizim de seninki kadar olmasa da g羹zel bir koleksiyonumuz olur umar覺m. Son d繹nemde s覺rf meraktan biraz da makul fiyat覺 nedeniyle iki adet armut aac覺 pipo ald覺m, tasar覺mlar覺 癟ok g羹zel ama i癟imleri bir briar kadar deil. Bir tane de l羹leta覺 pipom var, fakat l羹leta覺 k覺sm覺na elimde bolca dokunduumdan arzu edilen orant覺l覺 sararma ger癟eklemedi. Bildiim kadar覺yla dinlendirilmeye ihtiya癟 duyulmamas覺, pipo say覺s覺 az olanlar i癟in bir avantaj olabilir. Ben serin i癟imi nedeniyle 癟ok sevsem de yine de Briar ahin pipomda yakalad覺覺m lezzeti l羹leta覺 olan dahil dier pipolar覺mda yakalayam覺yorum. Bu lezzet hadisesi i癟iciye bal覺 olmakla birlikte piponun da lezzete etki ettiini yads覺mamak laz覺m. O sebeple zaman i癟inde elimden geldiince estate de olsa briar pipo say覺m覺 art覺rmay覺 d羹羹n羹yorum..
Ge癟enlerde a癟覺k art覺rmadan estate bir Roley Savinelli cep piposu alm覺t覺m fakat bir arkada覺m el koydu

Bu iin de sonu yok biliyorum, hepsi zamanla olarak eyler, o sebeple acele etmiyorum..
Payla覺mlar覺n i癟in teekk羹rler..