TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Pipe / Pipo Merakl覺lar覺

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Pipe / Pipo Merakl覺lar覺

Mesaj mlm » 14 Nis 2013, 11:50

Bir de ald覺m fakat kurumas覺n diye a癟mad覺m, Brigg Coco-Ananas hakk覺nda fikirlerini alabilir miyim?
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj deVille » 14 Nis 2013, 11:54

Yaylada eskiden harnup (ke癟iboynuzu) pekmezi ile soslan覺rm覺 imdi de ayn覺 y繹ntem uygulan覺yor diye biliyorum. Kiyasal i癟erii 癟ok az. Ancak aromatikleri hakk覺nda yorum yapamayaca覺m. Pipolar覺m覺n yar覺s覺 ikinci el yani estate yar覺s覺 da s覺f覺r. Dunhillerimin hepsi estate.
Post Tenebras Lux
Kullan覺c覺 avatar覺
deVille

Ya: 45
Kay覺t: 23 Au 2012, 15:07

Mesaj deVille » 14 Nis 2013, 11:56

Bence briggt羹t羹n kalitesi olarak zay覺f ancak aromatiklik olarak tatmin edici. Tongue bit olma ans覺n y羹ksek.
Post Tenebras Lux
Kullan覺c覺 avatar覺
deVille

Mesaj deVille » 14 Nis 2013, 12:00

L羹leta ta覺 g繹r羹n羹m olarak 癟ok g羹zel olmas覺na ramen i癟im kalitesi olarak 癟oktatmin etmeyen bir pipo malzemesidir benim i癟in. Ancak kulland覺k癟a shank diye tabir edilen sap k覺sm覺ndan g繹vdeye doru sar覺 k覺rm覺z覺 kahve siyah tonlar覺nda renklenmesini seyretmek 癟ok keyiflidir. Bunun i癟in piponun l羹leta覺 g繹vdesine elle temasetmemen ve 癟ok uzun zaman kullanman gerekiyor.

Benim sahip olduum bir tanesi k覺r覺ld覺. Bir tanesi kar beyaz覺 renginden imdilik k覺r覺k beyaz bej aras覺na d繹nd羹. Ben her eski ehirde gittiimde bir tane daha alaca覺m. Eski bilgisayardaki fotolar覺mda ula覺rsam renk deiimini g繹sterebilirim.
Post Tenebras Lux
Kullan覺c覺 avatar覺
deVille

Mesaj deVille » 14 Nis 2013, 12:13

aa癟 kalitesi dunhillde 癟ok 繹nemlidir aataki en ufak bir kusurda pipoyu parker marka olarak piyasaya s羹rerler.

Dunhill yukar覺da paylat覺覺m fotolarda var: Resim 1960lardan bruyere 126F/T

Resim dunhill russet Group 2

Resim dunhill shell briar cherrywood shape bir baka g繹r羹n羹m: Resim ortadaki
Post Tenebras Lux
Kullan覺c覺 avatar覺
deVille

Mesaj mlm » 14 Nis 2013, 14:45

Evet Yaylada'da ke癟iboynuzu, ve yan覺lm覺yorsam TPT'de de incir kullan覺lm覺 aroma vermek i癟in. Fakat Yaylada'覺n 癟ikolata, vanilya ve kar覺覺k orman meyvesi aromal覺 olanlar覺n覺n aromaland覺rma ilemi nas覺l yap覺l覺yor a癟覺k癟as覺 ben de bilmiyorum.

Pipolar覺n覺n hepsi birbirinden g羹zel, zamanla bizim de seninki kadar olmasa da g羹zel bir koleksiyonumuz olur umar覺m. Son d繹nemde s覺rf meraktan biraz da makul fiyat覺 nedeniyle iki adet armut aac覺 pipo ald覺m, tasar覺mlar覺 癟ok g羹zel ama i癟imleri bir briar kadar deil. Bir tane de l羹leta覺 pipom var, fakat l羹leta覺 k覺sm覺na elimde bolca dokunduumdan arzu edilen orant覺l覺 sararma ger癟eklemedi. Bildiim kadar覺yla dinlendirilmeye ihtiya癟 duyulmamas覺, pipo say覺s覺 az olanlar i癟in bir avantaj olabilir. Ben serin i癟imi nedeniyle 癟ok sevsem de yine de Briar ahin pipomda yakalad覺覺m lezzeti l羹leta覺 olan dahil dier pipolar覺mda yakalayam覺yorum. Bu lezzet hadisesi i癟iciye bal覺 olmakla birlikte piponun da lezzete etki ettiini yads覺mamak laz覺m. O sebeple zaman i癟inde elimden geldiince estate de olsa briar pipo say覺m覺 art覺rmay覺 d羹羹n羹yorum..
Ge癟enlerde a癟覺k art覺rmadan estate bir Roley Savinelli cep piposu alm覺t覺m fakat bir arkada覺m el koydu :) Bu iin de sonu yok biliyorum, hepsi zamanla olarak eyler, o sebeple acele etmiyorum..
Payla覺mlar覺n i癟in teekk羹rler..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Mesaj deVille » 14 Nis 2013, 15:21

Olur, bu iin s覺rr覺 hevesi bir kenara b覺rakarak繹z羹mseyerek almakta. Acele etmeyin. Ebay ve gg'den alacaksan覺z bana dan覺man覺z覺 da 繹neririm yard覺mc覺 olmaktan sevin癟 duyar覺m.
Post Tenebras Lux
Kullan覺c覺 avatar覺
deVille

Mesaj mlm » 14 Nis 2013, 15:32

Teekk羹r ederim, mutlaka fikrini al覺r覺m ;)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners