asymptote yazdı:İşe bakın, renkli ekrandan, polifonik sesten cep telefonlarındaki işlemci hızlarını konuşur duruma geldik..

Ve bu durum 10 sene gibi bir sürede gerçekleşti.. Bir 10 sene sonra neler olur bilemiyorum artık..

Ben kendi adıma işlemci hızları hakkında sırf eğlencesine ve konu canlansın diye yazıyorum

Bunlar çok profesyonel ve özel amaçlar için kullanacak kişiler için önem arz ediyor aslen. Normal standart şekilde telefon kullanıcıları için pek anlamı yok. 10 sene sonra dediğin gibi çok farklı ürünler olacak

Aslında şu an rulo ekran cihazlar hazır ama çıkarmıyorlar, bir an evvel ilk örnekler son kullanıcı satışına açılsa devamı hemen gelir. O zaman kullanım konforu açısından baya rahat ederiz

Misal ben teknolojiyi iyi takip etmeme rağmen aklımdan bir kez bile iPhone alayım diye bir düşünce dahi geçmedi. Pazarlama başarısı vb konulara hiç girmezsek İphone cihazların stabil bir sisteme sahip olması önemli ve güzel bir tercih sebebi. Androidler de son dönemde stabilite konusunda bir hayli gelişme göstermiş görünüyor. Android tabanlı modellerin bol alternatifli olması farklı satın alma trendlerine sahip kullanıcı grupları için önemli bir avantaj. Her ikisi de güzel bence

Daha denemedim ama WM8'de çok başarılı sanırım

WM8 özellikle IOS ve Android temelli cihazlar doğmadan çok uzun yıllar önce bu tarz WM bazlı smartphone kullanan kişiler arasında tercih sebebi olabilir.