Fotoğrafları şimdilik hızlıca çektim. Kalite konusunda kusuruma bakmayın lütfen.

o2o yazdı:KKarakuş yazdı:mlm yazdı:Sıkma canını Kerim, bugün olmazsa yarın olur
Yarın bekliyorum o zaman kargo ile ağabey , adresim vardı sende
Kalem de hayırlı olsun... (içimden geldi Yukarıdaki repliği hatırlatayım dedim.. )
mlm yazdı:o2o yazdı:KKarakuş yazdı:mlm yazdı:Sıkma canını Kerim, bugün olmazsa yarın olur
Yarın bekliyorum o zaman kargo ile ağabey , adresim vardı sende
Kalem de hayırlı olsun... (içimden geldi Yukarıdaki repliği hatırlatayım dedim.. )
Kerim hayırlı olsun da, sen yukarıdaki mesajı aldın mı onu söyle[emoji38]
Güle güle kullan
mlm yazdı:Dün akşam Tarkani, AKadir ve Cem'le ufak bir buluşma yapıp sohbet ettik. Tarkani gelirken eli boş gelmemiş:) Tekrar teşekkür ediyorum bu güzel hediye için abi
Sonra Kadir abi dedi ki, buna bir de MontBlanc kalem lazım. Dedim ki abi ne gerek var!Sonra hayatlarımıza kaldıkları yerden devam ettik. Arada bazı konuşmalar da geçti ama şimdi hatırlamıyorum
Gün gelir hepsi olur, yeter ki Allah sağlık versin...
tt59 yazdı:Kerim hayırlı olsun,kalem çok pratik duruyor çizim konusunda
mlm yazdı:Dün akşam Tarkani, AKadir ve Cem'le ufak bir buluşma yapıp sohbet ettik. Tarkani gelirken eli boş gelmemiş:) Tekrar teşekkür ediyorum bu güzel hediye için abi
Sonra Kadir abi dedi ki, buna bir de MontBlanc kalem lazım. Dedim ki abi ne gerek var!Sonra hayatlarımıza kaldıkları yerden devam ettik. Arada bazı konuşmalar da geçti ama şimdi hatırlamıyorum
Gün gelir hepsi olur, yeter ki Allah sağlık versin...
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir
|