manil yazdı:her şeyden önce ucu.
Uç, altın. Yazımı inanılmaz keyifli. Kesintisiz mürekkep akışı var.
Justus'un diğer bir özelliği ucunun sertliğinin ayarlanabilmesi. Soft - hard nib arasında geçiş yapılabiliyor.
Ucun esnekliği size görsel ziyafet sunarken kalınlığı EF - M arasında geçişen yazım kalınlığıyla siz yazmanın keyfine varıyorsunuz.
Mürekkep olarak yine pilot'un iroshizuku mürekkebini kullanıyorum. Kalemin tek sıkıntısı Türkiye'de bulmanın çok zor olması. Fiyatının görece yüksekliği de (330 Dolar) bi anda insanı caydıran etken oluyor.
o2o yazdı:Anlatım şahane!!!! Forum sayesinde ''her proje için bir dolmakalem'' mantığıyla kendime 2 adet dolmakalem aldım. Sonra Lamy safarinin görselliği dikkatimi çekti onu da aldım.
1. proje başarılı sonuçlandı ve devam ediyor : Dolmakalemi Lamy SAFARİ![]()
![]()
2. ve 3. proje taslak planlarını kafamda şekillendiriyorum. Yakında bu planlar kağıda aktarılarak hayat bulur umarım...![]()
![]()
Anlatımınız 4.projenin olası kalemini belirledi. JUSTUS İnşaallah...![]()
![]()
manil yazdı:her şeyden önce ucu.
Uç, altın. Yazımı inanılmaz keyifli. Kesintisiz mürekkep akışı var.
Justus'un diğer bir özelliği ucunun sertliğinin ayarlanabilmesi. Soft - hard nib arasında geçiş yapılabiliyor.
Ucun esnekliği size görsel ziyafet sunarken kalınlığı EF - M arasında geçişen yazım kalınlığıyla siz yazmanın keyfine varıyorsunuz.
Mürekkep olarak yine pilot'un iroshizuku mürekkebini kullanıyorum. Kalemin tek sıkıntısı Türkiye'de bulmanın çok zor olması. Fiyatının görece yüksekliği de (330 Dolar) bi anda insanı caydıran etken oluyor.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir
|