manil yazdı:Akşam çalışmaya oturmadan evvel bi iki deneme sonrası Atamızın imzasına benzettim gibi sanki. Takdir sizlerin.
afl yazdı:Manil![]()
Cengiz![]()
KKarakuş![]()
o2o![]()
Beğenerek izliyorum. Yakında kalem ailesini görücüye çıkaracağım, yazım okunur olsa yazı da yazacağım ama şimdilik dursun.
Benim ilgi alanım 0,5 kurşun kalem ve genellikle F veya M uçlu dolma kalemler.
Bugün yine çok sevdiğim bir kalem dükkanını ziyaret ettim. İstanbul'da olan herkese bir ziyaret etmelerini tavsiye ederim.
Sirkeci'de Yeni zaman kırtasiye. Sahibi Şenol bey , hem bilgisi hem tatlı dili ile tavsiyelerine kulak vermek lazım. Bu öğlen yine derin bir kalem sohbetine daldık. Meraklısına harika şeyler var, yeni başlayana çok güzel tavsiyeler var.
0,5 de 3 adet kalem kullanıyorum, Platinum Pro-use, Lamy ve tabi ki favorim Rotring rapid pro. Açıkçası Pentel hiç sevemedim ve bana hiç uymuyor. Çeşitli dolma kalemlere sahibim ama bugün Otto Hutt M uçlu, Sailor M ve F uçlu kalemler denedim, bayağı iyiydi. Özellikle Otto Hut ilk defa denedim. Bayağı beğendim. Ama Platinum (japon) elime alınca, çok etkilendim. Çok ince uçtan F, M, B diye kalınlaşan modeller var. Aslında Alman F i Japon M ine denk geliyor sanki. Japonlar daha ince uçlu. Bir de esnek ince uçlu (SF) ve kırık uçlu Platinum lar vardı ki muhteşemdi. Ben hakkını veremem ama mesela Manil o kalemlerle yazsa, küfür etse okunur valla
manil yazdı:Akşam çalışmaya oturmadan evvel bi iki deneme sonrası Atamızın imzasına benzettim gibi sanki. Takdir sizlerin.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 70 misafir
|