2Fast, Asymptote

Bilinen bir gerçek varsa oda Günther'in hiç bir saati tam söz verdiği zamanda vermediği. Firmanın projeleri bu klasmanda çok sağlam olduğu ve tercih edildiği için herkes mecburen katlanıyor ve halen yeni projeler için sıra var. Kolay olmasa gerek, her şey istediğimiz gibi ve sorunsuz olsun bu bekleyiş benim için çok zevkli bir heyecan ama elbette merak eden ve hani nerede diyenlere hak veriyorum. Aslında genel katılımcıların pek ilgilendiği yok

TSF SE paketleri gelince bu heyecanı özleyeceğim.
Ben TSF Diver projesi için çabuk olur mu diye sorduğumda şu an çok zor demişlerdi, torpille yada adet avantajı ile ancak öne aldırma şansı olabilirdi. Rusların bizden az önce başlayan Nav B-Uhr modeli için şu şekilde bilgi onlara da gelmiş. Günther'in Rus forumuna yolladığı e-mail altta.
Benzeri metin bizlere de geldiğine göre son aşamada olması inandırıcı çünkü buda bizimki ile eş zamanlı gidiyordu.
My swiss factory start with assembling on end of this week..
So you get on Monday next week some pic.. from assembling..
And for you guys... we will ship out the first watches on next week...
Now the time is coming...
You know it is always not so easy for me this LE watches to produce...
Much work.. no body can belive..
Great..
Thanks Gunter."
Gerçi birde Rusların diğer projesi Black Sea Diver ile ilgili şöyle bir yorum vardı birkaç önce gün WUS'ta, aktarıyorum
According to the Russian forums, the watch should begin shipping in late August, early September, but Gunter didn't specify the year