TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj 2fast4u » 26 Tem 2011, 21:45

Cinman nerdesin bence bu Projenin gizli danismani cinman arkadaslar hatta gunther cinman nickini kullaniyor:))clk ile atismalar dikkat cekmemek icin :)))hadi bi tas attim kuyuya......:)))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Bond » 27 Tem 2011, 08:30

Günthere göre bitmiş saatler, Augsburg'a yola çıkmak üzere Jurada paketleniyor ama 3 haftadır bunu söylüyor. :twisted: En son geçen hafta montaj bitmek üzere, gelir gelmez foto yollayacağım size örnek olarak kargolama öncesi dedi ama henüz gelmiş bir foto yada başka haber yok. Bitince yollayacak artık Günther kendi keyfine göre, biz her türlü bastırdık ama adam rahat, sanki Alman değil Meksikalı :D

Artık haftaya önemli bazı gelişmeler olur diye tahmin ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 27 Tem 2011, 10:08

Ben konu ile ilgili yazmiyorum artik. Daha önce yazdigim gibi bundan sonraki adim olsa olsa Günther'i girtlaklamak olur :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj asymptote » 27 Tem 2011, 10:13

Nerede bu speyşıl saatler? Millet susmayın, ögütlenin. 2fast4u ateşle abicim şu füzeyi :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj 2fast4u » 27 Tem 2011, 10:17

su an meksıka dakı arkadaslardan gunther ın gercek kımlığını ogrenmeye calısıyorum 2.dunya savası sonrası yanlıslıkla gelmıs oldugu sanılıyor almanya ya bır sanıye kanıt bır foto bulmuslar sanırım
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 27 Tem 2011, 10:30

son gelişmeleri alalım derken gunther den gelen bır mektupla sarsıldım daha fazla gerceklerı kurcalamam durumunda benım ıcın coktan berı dusundugu navb uhr modelı su sekılde elıme gecıcekmıs
Resim
arkadaslar :D buraya kadarmıs Tsf specıal larımız hala elınde
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj asymptote » 27 Tem 2011, 10:40

Günther' in erken bebelik fotoları ele geçirildi beyler :D
Das ist Günther mit seiner Mutter.

Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Bond » 27 Tem 2011, 10:40

2Fast, Asymptote :D :D :D

Bilinen bir gerçek varsa oda Günther'in hiç bir saati tam söz verdiği zamanda vermediği. Firmanın projeleri bu klasmanda çok sağlam olduğu ve tercih edildiği için herkes mecburen katlanıyor ve halen yeni projeler için sıra var. Kolay olmasa gerek, her şey istediğimiz gibi ve sorunsuz olsun bu bekleyiş benim için çok zevkli bir heyecan ama elbette merak eden ve hani nerede diyenlere hak veriyorum. Aslında genel katılımcıların pek ilgilendiği yok :D TSF SE paketleri gelince bu heyecanı özleyeceğim.

Ben TSF Diver projesi için çabuk olur mu diye sorduğumda şu an çok zor demişlerdi, torpille yada adet avantajı ile ancak öne aldırma şansı olabilirdi. Rusların bizden az önce başlayan Nav B-Uhr modeli için şu şekilde bilgi onlara da gelmiş. Günther'in Rus forumuna yolladığı e-mail altta.

Benzeri metin bizlere de geldiğine göre son aşamada olması inandırıcı çünkü buda bizimki ile eş zamanlı gidiyordu. :thumbup:

My swiss factory start with assembling on end of this week..
So you get on Monday next week some pic.. from assembling..
And for you guys... we will ship out the first watches on next week...
Now the time is coming...
You know it is always not so easy for me this LE watches to produce...
Much work.. no body can belive..
Great..
Thanks Gunter."

Gerçi birde Rusların diğer projesi Black Sea Diver ile ilgili şöyle bir yorum vardı birkaç önce gün WUS'ta, aktarıyorum :lol: :lol: :lol:

According to the Russian forums, the watch should begin shipping in late August, early September, but Gunter didn't specify the year
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners