Saat formundayiz
Otomatik saatlerimiz İle ilgili tek derdimiz saatlerin günlük sapma miktarı
Artı eksi 4 saniye sapsa bile çok seviniyoruz
Saat üretimi de Dakiklik içermeli saatin kendisi gibi
2fast4u yazdı:archezia ,arsburg kuveyt falan derken gercekten bırılerı bombaları yagdırdı:( valla bızım ekıp degıl bond
Cinman yazdı:Saat formundayiz
Otomatik saatlerimiz İle ilgili tek derdimiz saatlerin günlük sapma miktarı
Artı eksi 4 saniye sapsa bile çok seviniyoruz
Saat üretimi de Dakiklik içermeli saatin kendisi gibi
Frax1 yazdı:clk paraları Mallorca'da tatilde yemiş helal hoş olsun ikinci taksitlerle de Las Vegas'a gidecekmiş
clk geldiğinde haber verin ben buralarda olmayayım aksi halde hayati tehlike söz konusu olur
clk yazdı:Frax1 yazdı:clk paraları Mallorca'da tatilde yemiş helal hoş olsun ikinci taksitlerle de Las Vegas'a gidecekmiş
clk geldiğinde haber verin ben buralarda olmayayım aksi halde hayati tehlike söz konusu olur
yakaladim seniaz kaldi Istanbul'a geldigimde ilk seni ziyaret edecegim Frax
![]()
Cinman, WUS projeleri bile üretim rakamlari en basindan belli oldugu halde aylarca sarkti ki bizim 22 saat icin verdigimiz ilk tarih ocak ortasi Subat basi idi. 44 adet Aralik ayinda tam netlestigi halde bize verilen yeni tarih Mart sonu oldu. Burada 2 aylik bir gecikmeden bahsediyoruz ki bence bu cok normal.
Projenin en basinda benim öngördügüm zaman araligi 5-6 aydi (mesajlarda mevcut). Siparislerin belirlenmesinden sonra gecen zaman dilimine bakarsan zaten 5-6 aydan bahsediyoruz burada ki bu sartlarda halen bir gecikmeden bahsetmek söz konusu bile degil. Tek sorun Günther'in kendi kendini tarih konusunda sikintiya sokmasi.
Benim tatil konusuna gelince ben burada yardimci olmaya calisiyorum bu isten ne bir cikarim var ne de beklentim dolayisi ile bu tarz saptamalar cok hos degil. Eklemek istedim.
Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
|