TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj Cinman » 21 Mar 2011, 01:33

Saat formundayiz
Otomatik saatlerimiz İle ilgili tek derdimiz saatlerin günlük sapma miktarı
Artı eksi 4 saniye sapsa bile çok seviniyoruz
Saat üretimi de Dakiklik içermeli saatin kendisi gibi
Kullanıcı avatarı
Cinman

Mesaj Archezia » 21 Mar 2011, 01:36

Ben de aşama aşama görmek isterdim. Gerçekleşmesi zor tabiki ama, ne bileyim işte kasalar geldi, kadranlar yapıldı, arka kapaklar işleniyor, makinaların son kontrolleri yapılıyor vs. tarzında görebilsek güzel olurdu forumun saatini :?

2fast4u yazdı:archezia ,arsburg kuveyt falan derken gercekten bırılerı bombaları yagdırdı:( valla bızım ekıp degıl bond

Bu arada evet biz bombardımana giderken birileri bizden önce başladı başka yerlere. Umarım sonu hayır olur. :roll:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj nickynick » 21 Mar 2011, 01:37

Cinman yazdı:Saat formundayiz
Otomatik saatlerimiz İle ilgili tek derdimiz saatlerin günlük sapma miktarı
Artı eksi 4 saniye sapsa bile çok seviniyoruz
Saat üretimi de Dakiklik içermeli saatin kendisi gibi

Cinman, belki de dakik olmaları için daha fazla zaman gerekiyordur :) Daha fazla özen.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Clk » 21 Mar 2011, 08:53

Frax1 yazdı:clk paraları Mallorca'da tatilde yemiş helal hoş olsun ikinci taksitlerle de Las Vegas'a gidecekmiş :lol:

clk geldiğinde haber verin ben buralarda olmayayım aksi halde hayati tehlike söz konusu olur :D

yakaladim seni :twisted: az kaldi Istanbul'a geldigimde ilk seni ziyaret edecegim Frax :lol:

Cinman, WUS projeleri bile üretim rakamlari en basindan belli oldugu halde aylarca sarkti ki bizim 22 saat icin verdigimiz ilk tarih ocak ortasi Subat basi idi. 44 adet Aralik ayinda tam netlestigi halde bize verilen yeni tarih Mart sonu oldu. Burada 2 aylik bir gecikmeden bahsediyoruz ki bence bu cok normal.

Projenin en basinda benim öngördügüm zaman araligi 5-6 aydi (mesajlarda mevcut). Siparislerin belirlenmesinden sonra gecen zaman dilimine bakarsan zaten 5-6 aydan bahsediyoruz burada ki bu sartlarda halen bir gecikmeden bahsetmek söz konusu bile degil. Tek sorun Günther'in kendi kendini tarih konusunda sikintiya sokmasi.

Benim tatil konusuna gelince ben burada yardimci olmaya calisiyorum bu isten ne bir cikarim var ne de beklentim dolayisi ile bu tarz saptamalar cok hos degil. Eklemek istedim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cinman » 21 Mar 2011, 15:38

clk yazdı:
Frax1 yazdı:clk paraları Mallorca'da tatilde yemiş helal hoş olsun ikinci taksitlerle de Las Vegas'a gidecekmiş :lol:

clk geldiğinde haber verin ben buralarda olmayayım aksi halde hayati tehlike söz konusu olur :D

yakaladim seni :twisted: az kaldi Istanbul'a geldigimde ilk seni ziyaret edecegim Frax :lol:

Cinman, WUS projeleri bile üretim rakamlari en basindan belli oldugu halde aylarca sarkti ki bizim 22 saat icin verdigimiz ilk tarih ocak ortasi Subat basi idi. 44 adet Aralik ayinda tam netlestigi halde bize verilen yeni tarih Mart sonu oldu. Burada 2 aylik bir gecikmeden bahsediyoruz ki bence bu cok normal.

Projenin en basinda benim öngördügüm zaman araligi 5-6 aydi (mesajlarda mevcut). Siparislerin belirlenmesinden sonra gecen zaman dilimine bakarsan zaten 5-6 aydan bahsediyoruz burada ki bu sartlarda halen bir gecikmeden bahsetmek söz konusu bile degil. Tek sorun Günther'in kendi kendini tarih konusunda sikintiya sokmasi.

Benim tatil konusuna gelince ben burada yardimci olmaya calisiyorum bu isten ne bir cikarim var ne de beklentim dolayisi ile bu tarz saptamalar cok hos degil. Eklemek istedim.

bilgilendirme için teşekkür ederiz
almanca bilen tek sen olduğundan ve bilgilendirme en hızlı senden geldiği için clk tatilde diye yazdım :)
tabiki senin bir çıkarının vs olmadığını aksine bize çok yardımcı olduğunu biliyoruz
teşekkür ederiz
lütfen alınma ve kafana takma
bazen yazı yazarken ünlem ve anlam ekleyemiyor insan :=
yılmaz özdil tarzı yazınca da tabi her yöne çekilebilir kısa cümleler oluyor
aslında çok aceleci heyecanlı biri değilim
saat içinde çok acele etmiyorum
maksat muhabbet
Kullanıcı avatarı
Cinman

Mesaj Clk » 22 Mar 2011, 09:11

Alinacak gücenecek bir durum yok Cinman. Burada hepimiz arkadasiz ve yazdigin gibi amac muhabbet. Mimiklerden yoksun olan satirlarda yanlis anlamalar ise gayet normal. Takmayalim hicbirseyi kafamiza az kaldi..............
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cinman » 22 Mar 2011, 11:17

rolex time explorer II siparişi kime nasıl verebiliriz çıkar ise :)
Kullanıcı avatarı
Cinman

Mesaj Clk » 22 Mar 2011, 19:33

eger Basel'dan direkt bayi vasitasi ile verilmeyecek ise ilk aylarda bu saat karaborsada bekleme süresinden dolayi daha pahali olacaktir. Anlami yok. Ya bayiden direkt yada bekleyip görerek almak en mantiklisi
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners