TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj Archezia » 18 Ara 2010, 14:44

clk yazdı:
Archezia yazdı:
Ayrıca quattro'nun taklitlerinden kaçınalım lütfen...(ortalığı karıştırma vakti geldi.) (:

Ortaligi karistiracak birse yok Archezia, 4-matic quattro'dan eski ama bugün en iyi sistem Audi'ye ait. BMW ve Mercedes'te bunu kabul ediyor. BMW ve Mercedes mekanik bazli 4WD üretirken Audi elektronik bazli. Bu yüzden CLK, SLK, SL gibi araclarda yada BMW cabriolarda 4WD yok ama TT yada tüm Audi cabrio serilerinde var. Audi'nin sistemi ekstra bir alan ihtiyaci duymazken BMW ve Mercedes'in arac icerisinde böyle bir alana ihtiyaci var. Forza Quattro :thumbup:

Tüh ya olmadı (: Ama 4matic'in daha eski olduğunu sanmıyorum. Onu da belirteyim (: Quattro 1980'de çıkıyor. Rally dünyasını toz duman içinde bırakıyor falan. Daimler mutlaka denemiştir four wheel drive ama 4matic'in 80'den eski olacağını sanmıyorum.
Mersonun en büyük özelliklerinden biri zaten kışın dışarı çıkartılmamasıydı. Ama 4matic ile birlikte gemicik bile çıkıyor demekki (:

Bu arada benim de bildiğim cam arka kapak takılı olarak gelecek saat.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Emre » 25 Ara 2010, 08:36

Arkadaslar ben de baslangic saatimi TSF Special Edition ile yapmak isterdim ama olmadi firsati kacirdik. Cok icten yaziyorum bunlari gercekten.

Bir dahaki sefere artik.

Alanlara hayirli olsun diyorum, emek verenleri de tebrik ediyorum cok guzel bir saat cikmis ortaya.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Archezia » 25 Ara 2010, 13:35

Korktuğum başıma geldi! Bu sabah rüyama girdi bu saat. Sabah uyanıp 15dk sonra tekrar yattım bir saatliğine. O arada girmiş rüyama. Neyse rüya şöyle. Saat nasıl oluyorsa hiç gümrük falan uğraşmadan Burdur'da ki evime geliyor ara tatilde. Allah Allah diyorum, benim okul adresini vermiş olmam lazım parayı da göndermedim bu saat nasıl geldi? Neyse o kısımları sallayıp kutuyu açıyorum. Önemli bir detay; siyah deri kutuda gelmiş saat yani ahşap kutuda değil. Onu da takmıyorum kafaya saati alıyorum elime bakıyorum beğeniyorum falan. Sonra hemen lumesine bakmak istiyorum saatin, kardeşim falan da merak ediyor. Gidiyoruz karanlık bir odaya. Ama o da ne?! Kollarda lume var ama rakamlarda falan hiç yok. Lan diyorum bu adamlar alttaki kadrana lume yapmamışlar! Para vermediğim halde sinirleniyorum.(Bu da saatin maddi değil manevi değerini gösteriyor. Para vermemiş bile olsak böyle bir saate kavuşamamak üzücü olurdu.) O sinirle uyandım artık ve bildiğiniz sanki kabustan kalkmış gibi rahatladım. (:

Gördüğünüz gibi artık birşeyler yapılması lazım, bu saat hemen gelmeli. Yoksa akıl sağlığımı yitirip hakikaten basabilirim Ausburg'u. Belki de bugün bir haber gelecektir Almanya'dan, ondan girmiştir rüyama. Bakalım hayırlısı :D
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Thevenin » 25 Ara 2010, 20:05

Archezia yazdı:Korktuğum başıma geldi! Bu sabah rüyama girdi bu saat. Sabah uyanıp 15dk sonra tekrar yattım bir saatliğine. O arada girmiş rüyama. Neyse rüya şöyle. Saat nasıl oluyorsa hiç gümrük falan uğraşmadan Burdur'da ki evime geliyor ara tatilde. Allah Allah diyorum, benim okul adresini vermiş olmam lazım parayı da göndermedim bu saat nasıl geldi? Neyse o kısımları sallayıp kutuyu açıyorum. Önemli bir detay; siyah deri kutuda gelmiş saat yani ahşap kutuda değil. Onu da takmıyorum kafaya saati alıyorum elime bakıyorum beğeniyorum falan. Sonra hemen lumesine bakmak istiyorum saatin, kardeşim falan da merak ediyor. Gidiyoruz karanlık bir odaya. Ama o da ne?! Kollarda lume var ama rakamlarda falan hiç yok. Lan diyorum bu adamlar alttaki kadrana lume yapmamışlar! Para vermediğim halde sinirleniyorum.(Bu da saatin maddi değil manevi değerini gösteriyor. Para vermemiş bile olsak böyle bir saate kavuşamamak üzücü olurdu.) O sinirle uyandım artık ve bildiğiniz sanki kabustan kalkmış gibi rahatladım. (:

Gördüğünüz gibi artık birşeyler yapılması lazım, bu saat hemen gelmeli. Yoksa akıl sağlığımı yitirip hakikaten basabilirim Ausburg'u. Belki de bugün bir haber gelecektir Almanya'dan, ondan girmiştir rüyama. Bakalım hayırlısı :D

Beklenen bir saat...yaklasan finaller...telase...heyecan...korku...ofke...bir ogrencinin drami. Beklenen Steinhart...sinemalarda. :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Bond » 26 Ara 2010, 04:39

Archezia rüyanı mahvetmiş gibi olacağım ama böyle bir şey ancak rüyada olur çünkü firma senin rüyayı gördüğün gün Noel ve yeni yıl tatiline girmişti. 11 Ocakta ise tekrardan iş başı yapacaklar. :D

Resim

Hepimiz saati heyecanla bekliyoruz dediğin gibi. Steinhart bize en başta söylediği 01-02 / 2011 teslim tarihinde bir değişiklik yapmadı yanlız ekstra çelik arka kapak eklenmesi ve engraving seçimleri için biraz biz firmayı beklettik, bayram tatili sonrası son katılımcıda isim işleme isteğini bize gönderdikten sonrada listeyi yolladık. Sanırım bu kısa bir fark yaratabilir ancak benim beklentim Şubat sonu ama elbette kesin tarih almadık henüz. Tatilden sonra bu konu zaten netleşecektir diye düşünüyorum.

Direk alıcıya gelme konusunda ise şunu söyleyebilirim. TSF SE'ler tüm yedek aksesuarları, büyük ahşap lake kutusu, ETA mekanizma belgeleri, Steinhart sertifikası ve alıcılar tarafından ödenen net satış bedeli yazılı firma faturası ile gelecek. Ülkemizdeki kanunlara göre bu bedeldeki bir ürün vergiye tabi biliyorsun, bizde gidip posta gümrüğünden kanuni vergisini ödeyerek teslim alacağız. Fakat ülkemizdeki durumu bildiğimden posta gümrüklerinde vergilendirme işlemine girmeden direk adresine gelebilecek şanslı kişilerde olabilir diye tahmin ediyorum. Göreceğiz :)

Elbette bende rüyanın gerçek olup daha önce teslim edilmesini dilerim :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Archezia » 26 Ara 2010, 05:50

Rüyanın tersi çıkarmış. Ben geldiğini görüyorum, adamlar tatile giriyor. :D Zaten ben verdiğim adrese gelmesini istemem ya. Kargoda bile gidip şubeden almayı tercih ediyorum. (: 18% vergi de verelim zaten devletimize...
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Bond » 26 Ara 2010, 06:08

Dün gece birşey denemek için forumun üst headera saati koymuştuk, ondan görmüş olma rüyanda :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sosyalcan » 27 Ara 2010, 00:18

2011 de yeni saatimize kavuşacağız gerisi boş Şubat olur.Mart olur fark etmez sonuçta onlar bizim için üretildi:)
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners