TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj punk » 23 Kas 2010, 23:06

TSF SE, Oris ve Tourby BB3c arasında kalmıştım başta. Fakat bu saat için pek şansımın kalmadığını öğrenince Oris'e kanalize ettim kendimi.

Daha sonra dayanamayıp Gnomon'a bir B-Uhr 44 mm. siparişi geçtim. Anders'le birlikte saatin Almanya'dan gelmesini bekliyoruz :D

Saat gerçekten çok güzel. Özellikle PVD versiyonunda dial'da o çok belirgin olmayan turuncu hatlar beni benden aldı :D

Bundan sonra yapılacak olan bir organizasyona mutlaka ben de katılmak istiyorum.

@Bond, bir Diver organizasyonu olursa katılırım. Ancak bu bir Sinn olursa imkansız :)
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Executioner » 24 Kas 2010, 10:05

Çok güzel bir saatimiz olacak,takmak için sabırsızlanıyorum,bu saate sahip olmak gerçekten bir ayrıcalık..:)
Kullanıcı avatarı
Executioner

Mesaj Redliner » 25 Kas 2010, 19:11

Arkadaşlar bu güzel projeyi sona yaklaştırdığınız için sizi tebrik ediyorum gönülden. Uzun zamandır foruma giremiyorum maalesef :( ama bugün biraz fırsatım oldu. Öyle güzel öyle güzel şeyler yazılmış ve yapılmış ki, son anda projeden vazgeçtiğim için pişmanlık bile
duymaya başladım hakikaten. Ama bizim forumun tek bir saatle sınırlı kalmayacağını düşünerekten ümitlerimi 2. projeye saklıyorum bende (yetkililere duyurulur :P ) Sağlıcakla kalın görüşmek üzere saatsever arkadaşlarım....
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj Bond » 29 Kas 2010, 09:42

Teşekkürler Red, ilerde tekrar farklı bir model yaptırılabilir tecrübeli bir marka ile ortaklaşa çalışarak. Yabancıların yorumları sanırım bizim kendi yazdıklarımızdan daha etkili oluyor çoğunluk için. :) Hepimiz adına umarım bitmiş üründe projesi kadar etkileyici ve güzel olur. Pişman olacak bir durum olmamalı bence çünkü senin asıl isteğin daha çok bir diver modeli üzerine idi, bu sebeple saate sahip olmasanda, aramızda olarak bizleri desteklemen ve içten bir şekilde tebrik etmen çok ince bir davranış.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj unik06 » 15 Ara 2010, 15:48

daha çok yeniyim,
belki bunu istemeye bile hakkım yok,

ama eğer burayı zamanında keşfetmiş olsaydım kesinlikle içerisinde yer alacağım bir projeyi kaçırdığımı görünce üzüldüm :roll:

yine de şansımı denemek adına,

eğer hakkını devretmek isteyen/isteyebilecek arkadaşlar varsa/olursa burada olduğumu belirtmek istiyorum :!:

:thumbup:
what goes around...comes around !
Kullanıcı avatarı
unik06

Mesaj herofb » 15 Ara 2010, 16:07

uniko6 satılık bölümüne 2000 €'ya hemen koyabilirim :) şaka şaka manevi değeri çok yüksek zaten arkasında soyadım yazacak ve inşallah benden sonrakilere hatıra kalacak fakat iyi ki sormuşsun çünkü proje başladığından bu yana çok zaman geçti ve maddi nedenlerden doalyı belki şu an için devretmeyi düşünen çıkabilir ve belki birilerini bir yük altından kurtarabilirsin :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj unik06 » 16 Ara 2010, 01:13

herojd11 yazdı:uniko6 satılık bölümüne 2000 €'ya hemen koyabilirim :) şaka şaka manevi değeri çok yüksek zaten arkasında soyadım yazacak ve inşallah benden sonrakilere hatıra kalacak fakat iyi ki sormuşsun çünkü proje başladığından bu yana çok zaman geçti ve maddi nedenlerden doalyı belki şu an için devretmeyi düşünen çıkabilir ve belki birilerini bir yük altından kurtarabilirsin :)

inşallah birilerini bu yükten kurtarabilirim! ;) ;) ;)

itina ile Steinhart TSF Limited Edition hakkı devralınır! 8-)
what goes around...comes around !
Kullanıcı avatarı
unik06

Mesaj Archezia » 16 Ara 2010, 01:17

Devredecek olursa zaten savaş yaşanır (: Taliplileri çok fazla bildiğim kadarıyla. İtalyan forumunda saati çok beğenmişler ve içlerinden biri bu saatin normal müşteriler için de üretilmesi için Steinhart ile temas kurmaya çalışacağını söylemiş. Diğerleri de haber bekliyor :D Aldığım diğer duyumlara göre Polonyalı ve Singapurlular da varmış bunu isteyenler arasında. İtalyan forumunun Google Translateli linki : http://translate.google.com.tr/translate?js=n&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=it&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.orologiando.org%2FphpBB2%2Fviewtopic.php%3Ft%3D44344%26sid%3D5afc5507fc6f331e096654a23cc5c849&act=url
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners