TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj 2fast4u » 22 Kas 2010, 15:09

sizlerin takdiri:)))efenım bu aksam hıcazkar makamında seslendirecegimiz...........................:)))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj sosyalcan » 22 Kas 2010, 18:50

Kaç tanesi yabancılara gidecek?
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj tourby » 22 Kas 2010, 22:07

Yeni saatiniz icin tebrik ederim

Ben ne Steinhartin saatlerini severim... nede forum saatlari... ama sizin model simdilik en begendigim Steinhart forum saati... bendemi aligim bir tane kendime :-)

44mm iyi bir secim... 47mm cok büyuk olurdu
Kullanıcı avatarı
tourby

Mesaj punk » 22 Kas 2010, 22:14

Erdal bey keşke Türk yurttaşlarına güzel bir indirim yapsanız da sizin şu BB3c'lerden bir tane alabilsek :) (çok mu çingene pazarlığı yapar gibi oldu acaba :D )
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj tourby » 23 Kas 2010, 00:54

sayin Punk

tesekürler... malesef benim fiyatlarim indirimli degil... ama Steinhartin cok uygun fiyatlari var ve yeni TSF modeli sizde begenirsiniz inshallah... hic kacirmayin bence :-)

bende bir tane "Özel" osmanli pilot modeli yapiyorum... osmanli rakamlarla :-)

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
tourby

Mesaj punk » 23 Kas 2010, 01:12

Siz ona bir de limitli seri yaptıysanız el yakar artık :D Biz Osmanlı çocuğu değil miyiz ):

Şaka bir yana, saat gerçekten güzel. Fakat söylediğim gibi; fiyat ve ticaret politikanız açıkçası -sürekli meyletmeme rağmen- sizden uzak durmama sebep oluyor.

Ulaşılabilirlik konusunda kesinlikle bir şüphem yok fakat istikrar ve tanınabilirlik açısından önemli olduğunu düşünüyorum.

Keep it up Günther demek istiyorum :)
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Bond » 23 Kas 2010, 01:34

tourby yazdı:Yeni saatiniz icin tebrik ederim

Ben ne Steinhartin saatlerini severim... nede forum saatlari... ama sizin model simdilik en begendigim Steinhart forum saati... bendemi aligim bir tane kendime :-)

44mm iyi bir secim... 47mm cok büyuk olurdu

@ Tourby

Teşekkürler Erdal Bey, sizin sektörün içinden tecrübeli birisi ve bir saat firmasının sahibi olarak saatimizi beğenmeniz dünyanın çeşitli yerlerinden yabancı forum üyelerinin beğenmesinden daha önemli ve değerli. Önceden söyleseydiniz sizede memnuniyetle bir tane ayırırdık ama maalesef bugün 37 numaralı son TSF SE'de İtalyan Oroligiando forumlarından Alessandroya gitti ve tüm numaralar bitti. :)

Osmanlı rakamlı modelinizden aylar öncesinden Clk sayesinde haberim vardı gayet güzel olmuş, hayırlı olsun. :champ: Resmi bir firmanın faturalı, garantili, swiss mekanizma kullanan ve resmi sertifikalı böyle bir limitli üretim modeli yapmasını çok yerinde buluyorum. Osmanlı tuğrasıda çok yakışmış ama biraz daha belirgin ve kalın olsa engraving bence daha hoş olabilir.

Birde bu konuda kendi düşüncelerimi belirterek bir eleştiri ve öneri yapmak istiyorum, Osmanlı'nın şanına bu tarz sadece rakamları kullanarak limitli üretim yapmak biraz sade kaçıyor, bence Osmanlı İmparatorluğu anısına yapılan ve Osmanlı rakamları kullanılan bir saatin çok daha gösterişli olması daha yerinde olur. Örnek olarak altın ve mücevher kullanılması harika olacaktır. Misal kurma kolunda değerli bir taş kullanımı gibi yada indexlerde veya kolların birleşim yerinde minimal şekilde olsada bir ruby mesela. Veya gold tonunda mekanizma kullanıp tuğrayı mekanizmaya işleyebilirsiniz. Websitenizdeki portföyünüzde çok özel mekanizmalarda vardı işleme ve özel şekillendirilmiş. Elbette bu fiyata yansır ve satış durumunu daha zor kılar ama siz özel ve kısmen yüksek fiyat segmentinde de saatlerde yaptığınız için Osmanlı anısına yapılan gösterişli bir saat çok daha başarılı olabilir.

@Punk

Diğer konuda sana indirim konusu ile ilgili bir mesaj yazdım bakarsın ;) Fiyat konusunda ise Clk ve Tourby arasında daha önceki konuşmalardan farkın sebebini görebilrisin. Örnek Clk'nın aldığı Gradmass modeli sanırım TSF SE ile yakın fiyatta veya daha ucuz. Tourby baz pilot modelleri ile Steinhart Laco vb firmalar arasında biraz fiyat farkı var buda son kontrol ve üretim adet durumu göz önüne alınınca gayet normal. Bence Tourby'nin saatleride Value For Money sınıfına rahatlıkla hak ediyor. Dİğer bir fark ise Tourby'nin daha üst düzey malzemelerle kişiye özel ve daha az adetlerde farklı ürünlerde üretmesi. Bunlara zaten Websayfasından bakmışsındır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 23 Kas 2010, 07:49

Kollar beyaz mi olacak Erdal Bey? Bu aralar yine kasinmaya basladim. Uygun bir ara ben yine Boschum'abir ziyaret gerceklestireyim :D Birde bu saat ne zaman piyasaya cikacak? Bochum'a gönderecekmisiniz bir tane?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners