TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj espinosa » 15 Eki 2011, 00:02

herkes şu yeni saati kullanmaya başlasada sıkılma evresine girse. bizde ( saat fırsatını kaçıranlar ) 2. saat projesi için ortam oluştursak 8-)
Kullanıcı avatarı
espinosa

Mesaj Frax » 15 Eki 2011, 02:40

synweap yazdı:Saat dün itibariyle elime ulaştı.Başta Bond ve Clk olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. :thumbup:

Bana niye teşekkür yok bir arasan sorsan keşke, şu nezih ortamda sövmeyeceğim sana :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Monarch » 15 Eki 2011, 13:11

Teşekkür ederim arkadaşlar, ben de çok sevindim, işini severek yaptığını gördüğüm, itinalı, ilgili, genç bir saat tamircisi buldum. Gerçi önceden biliyordum işyerini, hatta bir kaç kez sohbet etme fırsatım da olmuştu da, müşterisi olmak bu saate kısmetmiş.

Çalışırken bir yandan lafladık da, bu mekanizmanın oldukça bilindik bir mekanizma olduğunu, bazı eski cep saatlerinde bu mekanizmanın sıklıkla kullanıldığını anlattı. Yaptırdığımız bu saatin, çok hoyrat kullanılmazsa ömürlük saat olduğundan bahsetti.
Hoş, iyi bir işe imza atıldı.
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj Emre » 15 Eki 2011, 14:40

Sevindim Monarch. Yani su ana kadar cikan toplam 2 problem de kisa ve can sikmayan islemlerle bertaraf edildi :)

Kimsenin gunahini almak istemiyorum ama kargolar gelirken paketlerin savrulup atilmasi ihtimalinden de suphelendim dogrusu.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj mlm » 15 Eki 2011, 20:33

Monarch, problemin basit bir şekilde hallolması beni de sevindirdi, tekrar hayırlı olsun saatin, iyi günlerde kullan.. :champ:
Emre haklı olabilirsin..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Monarch » 15 Eki 2011, 20:39

Teşekkürler emre08, açıkçası ben de kargoda iken ürünün başına bir şey gelmesi ihtimalini daha fazla göz önünde bulunduruyorum. Kargoda olmasa gümrükte olmuştur. Gümrükte olmasa, gümrük kontrolünden çıkıp istanbul-Antalya arası taşımada olmuştur.
Ne yalan söyleyeyim, o yolu bu sapasağlam gelmesi bile mucize.

Vaktinde porselen ve seramik ürünleri üreten bir işletmenin Dış Ticaret biriminde çalışmamdan edindiğim tecrübelerle de sabittir ki; malı kırdırtmadan döktürtmeden sınır kapısından çıkartabilirseniz gideceği adrese varana kadar pek kolay bir şey olmaz. Ya da tersi ürün ilk adresinden postalandığında memlekete gelene kadar kolay kolay başına pek bir şey gelmez, ne oluyorsa içeride oluyor.

Adamlar japonyadan numune gönderirdi, 3 mm kalınlığında porselen sapasağlam gelirdi, biz buradan almanyaya parmak kalınlığında 2 kiloluk seramik kaseyi kırdırtmadan istanbula göndermeyi başarırsak fedex, tnt, ups gerisini halleder diye ümit ederdik.

Şans işi bu işler...
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj Executioner » 24 Eki 2011, 10:44

06/10/11 09:09 2011-10-06 09:09:49 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi

6 Ekim'den beri kargom bu durumda..Bu #$* sevgili alıp verme merkezinde ne zaman hareket olur..Bu aşamadan sonra yapmam gereken birşey varmı..Bu aralar çok yoğun olduğumdan ilgilenemedimde ama sinir oldum ya..
Kullanıcı avatarı
Executioner

Mesaj mrhero » 24 Eki 2011, 17:28

executioner, adresine kağıt gelir kargon olduğuna dair. Fakat çok zaman geçmiş o kağıdın gelmeme ihtimalide var, bence sen bir git posta gümrüğüne.
Kullanıcı avatarı
mrhero

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners