TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj herofb » 22 Eyl 2011, 12:15

evet ya bence de hep beraber atlamışız bu konuyu (ya da belki görüşüldü ama ben hatırlamadım)

şöyle yanda 11/44 yazsaydı çok güzel olurdu

bunu bir şekilde yaptırabilir miyiz?
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Executioner » 22 Eyl 2011, 12:30

:lol:
Daha steinhart'dan tracking number gelmedi 2fast4u..Hele bir PTT'ye gelsinde o zaman dediğin prosedürü uygulayacağım..SS benim saatim ve senin DLC için yazdıklarını SS için yapıcam..:)
Kullanıcı avatarı
Executioner

Mesaj Clk » 22 Eyl 2011, 12:38

Bu konu defalarca gündeme geldi haklisiniz. Bu noktada limit numarasini saate aktarmamamizin tek nedeni dizayn kaygilari idi. Limit numarasinin gayet heybetli durdugu yerde 22 yerine 22/44 oldugunda rakamlar karakter olarak cok komik duruyordu. Komple arka kapak dizaynini degistirmek istemedigimiz icin böyle kaldi.

Safir arka kapak islemesi olarak kullanilabilirdi ancak bu seferde standard üretimden ciktigi icin yazi karakteri degisiyordu. Kisacasi sacma sapan birsey olmasin diye bu noktada taviz vermek durumunda kaldik ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 22 Eyl 2011, 12:42

clk sen merak etme resımdekı dlc çakı ıle dlc kasayı oyup 4 yazdım bıle :lol: bu saat en zor sartlar için uretildi :thumbup:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 22 Eyl 2011, 13:14

2fast, en zor sart dedin de ileride ki projelerden birinde Military temali siyah mi siyah bir saat yapilabilir ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 22 Eyl 2011, 13:53

benim bahsettiğim limited edition yazısı bu bölgede , sonradan acaba zippolara ya da yüzüklere yazı yazan elemanlara yazdırmak çok mu riskli olur?

Resim
En son herofb tarafından 22 Eyl 2011, 14:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Monarch » 22 Eyl 2011, 14:01

Saatleri geri gönderelim, XX/XX yazısını da ilave edip öyle göndermelerini isteyelim, şanslılarımız 2012 sonbaharında saatlerine kavuşur artık. :D
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj apeyron78 » 22 Eyl 2011, 15:30

Arkadaşlar bu gün itibariyle ulaştım saatime. Hakikaten süper bir şey çıkmış ortaya. Herkese tekrar teşekkürler. Saate dokunmak mutluluk verici ancak o merak ve umutlu bekleyiş hissi da bi o kadar harika ve heyacan doluydu. Böyle bir projenin parçası olmak(en azından katılımcı olarak :P :) ) gerçekten gurur verici. Sanırım tek üzüntüm her dakika bir gelişme varmı diye beni bir sonraki güne taşıyan o merak duygusunu yitirmiş olmak. Kargoyu tesim eden arkadaş, tamam bu 300 Avro kutunun bedeli peki saat için yaptığınız ödeme bellgesi hangisi gibi bir cümle eşliğinde teslim etti saati. İşyerime geldiğimde çalışma masamın yanına her gelen kutuyu açarak uzun uzun saati inceledi. Yaklaşık 10 dk. süren açıklamalarımın ardından(saatin fiyatına inanmama cümleleri başta olmak üzere), tekrar ne zaman böyle bir şey yapacaksınız, eşim için yaptırabilirmiyim, bayan saati projesi de olacak mı gibi cümlelerle 10'a yakın ön sipariş verildi. Bu durumda bir sonraki proje limiti 300 civarında tutulsa yeridir gibi görünüyor :)
İşin uzmanları aramızdayken ben saat incelemesi/yorumu olayına girmememde fayda görüyorum, en azından bir süre daha forumu takip ederek, bilgilerimi arttırmadan. Umarım en kısa sürede güzel bir kaç fotoğrafını paylaşırım.
Kullanıcı avatarı
apeyron78

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners