Arkadaşlar bu gün itibariyle ulaştım saatime. Hakikaten süper bir şey çıkmış ortaya. Herkese tekrar teşekkürler. Saate dokunmak mutluluk verici ancak o merak ve umutlu bekleyiş hissi da bi o kadar harika ve heyacan doluydu. Böyle bir projenin parçası olmak(en azından katılımcı olarak

) gerçekten gurur verici. Sanırım tek üzüntüm her dakika bir gelişme varmı diye beni bir sonraki güne taşıyan o merak duygusunu yitirmiş olmak. Kargoyu tesim eden arkadaş, tamam bu 300 Avro kutunun bedeli peki saat için yaptığınız ödeme bellgesi hangisi gibi bir cümle eşliğinde teslim etti saati. İşyerime geldiğimde çalışma masamın yanına her gelen kutuyu açarak uzun uzun saati inceledi. Yaklaşık 10 dk. süren açıklamalarımın ardından(saatin fiyatına inanmama cümleleri başta olmak üzere), tekrar ne zaman böyle bir şey yapacaksınız, eşim için yaptırabilirmiyim, bayan saati projesi de olacak mı gibi cümlelerle 10'a yakın ön sipariş verildi. Bu durumda bir sonraki proje limiti 300 civarında tutulsa yeridir gibi görünüyor
İşin uzmanları aramızdayken ben saat incelemesi/yorumu olayına girmememde fayda görüyorum, en azından bir süre daha forumu takip ederek, bilgilerimi arttırmadan. Umarım en kısa sürede güzel bir kaç fotoğrafını paylaşırım.