TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj herofb » 12 Eyl 2011, 12:52

ptt.gov.tr oradan yurtdışı gönderi takibini seçip CL ile başlayan barcode numarasını yazınca çıktı fakat işin garibi şu an ben de başa döndüm ve hiç bir şey çıkmamaya başladı
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj 2fast4u » 12 Eyl 2011, 12:57

siteyı çökerttin herhalde herojd :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj herofb » 12 Eyl 2011, 13:02

vallahi sinirden stresten ben çöktüm burada bir websitesinin lafı mı olur :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Archezia » 12 Eyl 2011, 14:41

Herojd abi geldim :) Önce biraz araştırdım internette durum nedir diye de ondan yazmadım birşey. 8-9 sekmeyle falan uğraşıyordum. Ama çok net bilgilere ulaşamadım. Zaten bizimkilerdeki gibi "(GÜMRÜKLÜ)" ifadesi sanırım yeni yeni çıkmaya başlamış. O yüzden bu durum hakkında zaten bilgi yok. Gümrüğe takılma olasılığı yüksek ama torbaya eklenip takılmayan da olmuş. Benim okuduğum kadarıyla İstanbul'dan yola çıkıyor, Bursa'ya varıyor paket. Orada gümrük kontrolünü haftanın belli günlerinde gelen gümrük memurları yapıyor ve bazı durumlarda paket Bursa'ya gelse bile o kontrol yapılmadan geldi diye kayıt girilmiyormuş sisteme. Yani Bursa PİM'i aramakta fayda var en azından aynı ilde olduğunu öğrenmek rahatlatır kontrolü bekleyene kadar. Gümrük alınıp alınmama mevzusu ise oradaki gümrük memuruna kalıyor belki canı acır geçiriverir :D Saate ulaşalım da gümrük alsınlar ama benim içimdeki ses herşeye rağmen(büyük sayılabilecek paket, üzerinde fiyat ibaresi olması gibi) geçecek diyor :lol:

Benim demem bu kadardır. (:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Emre » 12 Eyl 2011, 14:57

Arkadaslar gumruk limitinin 75 euro'ya dusuruldugunu hesap edersek sizin saatlerin gumruksuz gecmesi cok zor bence. Kendinizi ona gore hazirlayin, paketi takip ederken de gumrukteymis gibi takip edin.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Archezia » 12 Eyl 2011, 15:07

150 euro olsa yine de çok düşük ihtimal geçmesi ama bu inanç meselesi Emre inanç! :D (O vergiye Seiko 5 sports alınır hem :lol:)

Herojd artık emin gibiyim. Torbaya eklendi demek Bursa'ya yola çıkmaya hazır demek. Bursa'ya gelecek orada gümrük memurları kontrol edip gümrük vergisi gerektirip gerekmediğine karar verene kadar büyük ihtimal bir güncelleme olmayacak. Bu kontrol de hergün yapılmayabiliyor. Hergün yapılmamasının nedeni de Bursa'daki gümrük memurlarının çevre illerdeki PİM'lerden de sorumlu olması. Mesela bu çevrede Antalya ana merkez. Ama Antalya'da salı-perşembe kontrol yapılıyormuş, Isparta'da ise sadece çarşambaları. Bu memurlar haftanın 3-4 günü boş durmadıklarına göre gidip geliyorlar çevre il-ilçelere. Herneyse, o kontrol yapıldıktan sonra duruma göre paket işyerine gelecek veya oraya çağıracaklar vergiyi ödeyip paketi almak için.
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj herofb » 12 Eyl 2011, 15:13

ben de şimdi Bursa ile görüştüm , Bursa'ya yola çıkmış demekmiş ve yarın ellerinde olurmuş ama Gümrük Memuru kontrol edecek ve size Perşembe gelir dediler

off zaman geçmiyor off
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Archezia » 12 Eyl 2011, 15:15

Paketin eve gelmesini ve buraya "AY VİN!!!" yazmayı bekliyorum :)
Kullanıcı avatarı
Archezia

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners