Hatta bir suçlu gibi saatte bir sürü parmak izi bırakmışım paylaştıktan sonra farkettim

Saatimi cuma günü aldım ve ikinci Tissot otomatik saatim kutu ile saatimizi tanıtmaya başlayalım:
KUTU: Fotoda gördüğümüz kutu hatta neredeyse tüm Tissot saatler bu kutuda geliyor kaliteli içinde kullanım kılavuzu, garanti kartları, Tissot saat markasının hikayesini anlatan bir kitapçık, saat kataloğu, seyahatte taşımak küçük kumaş çanta ve saatimiz.

Saatimiz

Mekanizma : Standart ETA 2836-2 mekanizmaya sahip gün ve tarih göstergesi mevcut

Kasa: Kasamız 42x42 ölçülerinde ve 11.25 mm kalınlığında 100mt su geçirmez çelik bir kasa sağlam ve kaliteli bir hava veriyor saate bu artı özelliğin bir de olumsuz tarafı olacak tabiki saatimiz 196 gram ağırlığında

Cam: Cam önde ve arkada safir cam kullanılmış AR yok
Kadran: Kadran lacivert , siyah ve beyaz 3 çeşit üretilmiş fakat en iyisi lacivert olanı ( bence ).Dial indeks şeklinde aralarında lumeler mevcut fakat lume pek yeterli gelmedi bana
Bilezik: Bileziğin yanı parlak üst ve alt kısımları fırçalanmış oldukça kaliteli bir görünüm sergiliyor klips açma kapaması gayet güzel

Sonuç olarak bu fiyata alınabilecek en iyi otomatik ETA mekanizmalı , çelik bilezikli bir spor saatlerden birisi. Son olarak wristshot mu diyoruz kolda nasıl duruyor görelim