ncelikle ortaya 癟覺kan sonu癟 kar覺s覺nda ger癟ekten 癟ok mutlu olduumu belirtmek isterim. Bana g繹re s覺n覺rl覺 羹retim modellerin yeri her zaman farkl覺d覺r. stelik bu s覺n覺r覺 belirleyen bir oluumsa ve bende bu oluumun bir par癟as覺ysam bu farkl覺l覺k 癟ok daha anlaml覺 oluyor. Fikirin ortaya 癟覺k覺覺, tasar覺m aamas覺 ve sipari ard覺ndan bekleme ve mutlu son

羹phesiz saat tarihindeki en klasiklemi tasar覺mlardan biri olan pilot kasa mutlaka edinmek istediim tiplerden biriydi. Bu aamada Bond'a m羹kemmel uyumlu ve kiiselletirilmi tasar覺m覺ndan dolay覺 teekk羹r ediyorum

Fakat kafamda bir soru iareti vard覺, marka. lkemizde pek duyulmam覺 olan Steinhart'覺 羹yelerimizin ald覺覺 saatlerden tan覺d覺k, Clk'n覺n m羹kemmel incelemeleriyle bilgilendik, Steinhart'a farkl覺 bir g繹zle bakar olduk. Firman覺n daha 繹nceki s覺n覺rl覺 羹retimlerdeki deneyimi ve baar覺s覺, 繹zellikle d羹nyaca 羹nl羹 saat forumlar覺ndaki hakk覺nda yaz覺lan olumlu yorumlar markan覺n kalitesi hakk覺nda olduk癟a g羹zel fikirler veriyordu. Markan覺n herhangi bir modelini daha 繹nce canl覺 canl覺 hi癟 g繹rmemi olduumdan y羹zlere olumlu kullan覺c覺 yorumuna ramen akl覺m覺n bir kenar覺nda, sonradan ne kadar gereksiz olduunu anlayaca覺m, bir 羹phe vard覺. Acaba kalitesi nas覺l?
u ana kadar denediim, incelediim say覺s覺z saat modelinden sonra kafamda yerlemi markalar, segmentler ve kalite oran覺n覺 belirlerken her zaman fiyat olduk癟a belirleyici bir etkendi. Bu saat ise 繹zelliklerine oranla olduk癟a makul bir fiyatla kar覺ma 癟覺km覺t覺. Acaba beklediim kalite hissini Steinhart'ta yakalayabilecek miydim?
Bazen kendi kendime d羹羹n羹yorum, acaba fazla m覺 markac覺l覺k yap覺yorum, zekice tasarlanm覺 pazarlama stratejilerine bile bile boyun emek mant覺kl覺 m覺 diye

u ana kadar saatle ilgili birey yazmad覺m, yukar覺dakileri anlatmam覺n sebebi Steinhart'覺n beni ne kadar yan覺ltt覺覺n覺 daha iyi vurgulayabilmem i癟indi

Fazla uzatmadan saatle ilk kar覺lama an覺ma gelelim

PTT, posta ilem merkezine 3. gidiimde(bug羹n) nihayet tamamlanm覺 evraklarla(ans覺m覺 denedim ama eksik evrakla baaramad覺m

D覺 karton kutuyu a癟t覺ktan sonra bizi karton Steinhart kutusu kar覺l覺yor.

襤癟indeki ahap kutu kalite hissini vermede 癟ok baar覺l覺. Fiyat/performans oran覺 癟ok y羹ksek.

Kutu i癟erii; saat, siyah 22mm x 18mm kay覺, 18mm DLC katlan覺r toka, 22mm x 22mm kahverengi kay覺, 22mm DLC normal toka, sertifika, kullan覺m k覺lavuzu, kay覺 deitirme aparat覺, yedek arka kapak ve mikrofiber temizlik bezi. Zaten daha koyulmas覺 gereken birey kalmam覺

Mekanizma hakk覺nda s繹ylenecek fazla s繹z yok, gunmetal rengiyle, 繹zellikle DLC kasayla m羹thi uyumlu duruyor.

u anda saatimin 羹zerinde daha 繹nceden sipariini verdiim siyah kot Steinhart kay覺 var. unu s繹yleyebilirim, fotoraflardan pek belli olmuyor, saat inan覺lmaz g羹zel ve fiyat覺na oranla inan覺lmaz kaliteli. Eminimki kadranda Steinhart deilde daha bilindik 羹st d羹zey bir marka olsayd覺 saatin fiyat覺 imdikinin birka癟 kat覺 olurdu. Ve evet, hakederdi de. Kendimi bu saate sahip olduum i癟in ansl覺 ve 癟ok mutlu hissediyorum

Hi-fi merakl覺lar覺 i癟inde bir fotoraf ekleyelim

Son olarak incelememi bu anlaml覺 fotorafla bitirmek istiyorum. Huzur i癟inde yat Ata'm...