U Boat un Flightdeck CAS BE modelini yaklaşık bir senedir kullanıyorum..Saat size, tamamı kaliteli bir deri kaplı kutuda , bence şık bir şekilde sunuluyor.

Saat haznesinin altında kart, kitapçık ve yedek kayış saklamak için ikinci bir bölme var. Kutunun dizaynı oldukça başarılı..

U Boat firması üç farklı ölçüde saat üretiyor. 43 mm. 50 mm. 55mm. en küçük boyu 43 mm. olan bir saat için büyük kelimesini kullanmak yanlış olmaz sanırım. Kesinlikle büyük saatlerden hoşlananlara hitap eden dizaynlar ve tasarımların spor tasarımlar olduğu söylenebilir. Ben takım elbise ile de kullanıyorum ama çap ve yükseklik dikkate alındığında birçok kişinin takım elbise kullanımını tercih edeceğini sanmıyorum.
Saat aslında sağ kola takmak için dizayn edilmiş ama ben sol kolda kullanıyorum ve çok rahat bir kullanımı var. Tepe ve aksamının da epey büyük olduğunu dikkate alırsak sol kolda kullanım eli kesinlikle rahatsız etmiyor..

Yukarıda da yazdığım gibi saat oldukça yüksek dizayn edilmiş. Genel itibariyle spor kullanıma daha uygun..

Genel olarak bakıldığında kalietil malzeme kullanılmış ve işçilik temiz.. Kasanın muhtelif yerlerine kazınan marka ve kodlar görsel açıdan güzel duruyor bence..

ETA 7750 makina kullanılan saatin arkasında camlı kapak kullanılmış. Firma makinayı pek de modifiye/dekore etmeden kullanmış gibi görünüyor. 3000 EUR cicarında fiyatları olan saatlerde daha fazla modifikasyon ya da dekorasyon olmalıydı bence..Kapağın çevresinde saatin özellikleri kazınmış..

Saatin tepesi de U Boat un ayırtedici dizaynına sahip. Gövdeye bağlanmış vidalı çelik kapak altında saklanan tepe oldukça küçük ve sert şeklde çekilmesi gerekiyor ayar için. Kullanımı biraz zor..

Saati çok severek kullanıyorum, sağ el kullanımı, değişik dizaynı ile ilgi çeken bir saat, bu fiyat kategorisindeki bir saatte tek canımı sıkan konu kayışın bence yeterince kaliteli olmayışı ve çabuk aşınması..