İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Evet değerli forum üyeleri ben de ne zamandır bir saat bakınıyordum,daha doğrusu kaşıntılar başlamıştı... 3-4 tane model arasında gidip geliyordum... mümkün olduğunca gittiğim avm lerdeki saatçilerde olsun forumdan olsun araştırmalar neticesinde ne alacağıma karar verdim... kutu elime ulaştı bugün... bende tahminlerinizi bekliyorum teşekkür ederim
hemen bilineceğini tahmin etmiştim zaten oris,tag ve hydro arasında gidip geliyordum... oris ve hydroyu kolda deneme şansım oldu fakat tag de olmadı... o mu,bu mu derken kullanım alanı genişliği nedeni ile hydroda karar kıldım... hydronun arabik number larını büyük bulan değerli üyelerimiz var.. evet öyle ama bu bende negatif değil pozitif bir his uyandırdı gelsin fotolar....