İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Dün doğum günümdü ve eşim doğumgünü hediyesi olarak " oris big crown x1 calculator" saati hediye etti.Gerçekten son zamanlarda hayran hayran baktığım bir saatti.En kısa zamanda kutu açılış fotoğraflarını sizlerle paylaşacağım.Uzun zamandır TSF ye giremedim.İşlerimin yoğunluğu ve seyahatlerim nedeniyle..Bu hediye de vesile oldu siteye girmeme..Tekrar saat dostlarına selamlar.Ayrıca bu saat ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Mutlu yıllar dilerim Model isminden internetten resmine baktım az önce , çok klas bir saat böyle bir saat bence bir doğum gününde alınabilecek en iyi hediye Saatin resimlerini ve incelemeyi bekliyorum, güzel ve mutlu günlerde kullanmanızı dilerim
Cvssvc yazdı:Saat cok guzel ben kolumda da denemistim iyi gunlerde kullanin
Evet saat bu..Ben de çok beğendim.İkinci Oris saatim.Oris gerçekten fanatikleri olan bir marka.Geçen ay Prag da bir cafede otururken yaşlı bir Amerikalı kolumdaki saati incelemek istedi.(Oris diver small date) ve kolunda bir diver rolex vardı.Sonra çantasından yeni satın aldığı kutusundaki Carlos Coste yi çıkardı...Çok hoşuma gitti..Adam 75 üzeriydi:))