herojd11 yazdı:Başkan soğuk durduğum bir model ama hatrına sende olduğu sürece kaynaşıcaz artık el mahkum , hayırlı olsun , güle güle kullan
Drago yazdı:vincefb yazdı:Bende Drago nerede diyordum?
hayırlı olsun yazmaktan klavyenin belli tuşları aşındı
mlm yazdı:Şükrü Bey zevkli adamsın vesselam, çok çok tebrikler, bizler de mutlu olduk seninle beraber![]()
![]()
serhat200 yazdı:Vince başkan çok şık bir seçim daha. Tebrikler iyi günlerde kullan
waffenss yazdı:Hayırlı olsun Vince. Birinin seni durdurması lazımBirde şu kutudan çıkarırken ki resimde dış plastik koruması varya bu saaten alırsam ben kıyamam onla takarım
Terasus yazdı:Cok guzel saat, hayirli olsun, gule gule kullanin
abdulcanbaz yazdı:Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok sade kadranı altında V12 turbo motor görüntüsünde bir makina var. Kadrandan ziyade arka kısmı daha artistik bir görüntüye sahip.
morrissey yazdı:hayirli olsun VinceFB. Cok yakisikli saat. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle.
AboveTheRim yazdı:Tüm yazıları okuyamadım ama başkan bu sanırım Drk'un sorduğu modellerden biriydi sende yorum atmıştın.
İnsanların danışmak için sorduğu saatleri onlardan önce alan üye tehlikeli üyedir![]()
Çok şık saat, güzel günlerde kullanmanı dilerim
Suntzeff yazdı:@vincefb AP' de bu son açılış denmiştipeki bu son mu, hayırlı, uğurlu olsun çok güzel saat güle güle kullanın
hozburun yazdı:Tebrikler, çok güzel![]()
Güle güle kullan
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 257 misafir
|