TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

IWC Portuguese Automatic Kutu Açılışı

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: IWC Portuguese Automatic Kutu Açılışı

Mesaj 2fast4u » 09 Tem 2012, 18:18

ıyı gunlerde kullanın :champ:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj davinci » 09 Tem 2012, 19:03

necati yazdı:Rolexin yeri nereee :?:

onu benim demem olmaz hocam senin biliyor olman lazım, Rolexi eleştirmedim, Submariner!, Deapsea, Sky-Dweller vs... eleştirilirmi
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj KKarakuş » 09 Tem 2012, 19:08

serdarfb ; Saatinizi güle güle kullanın , çok çok güzel bir model ve seçim..Benim bu modelde dikkatimi çeken kadranın beyaz renk seçilmesi ve netliği sadeliği ... Bakarken gözü yormayacak bir tasarımı var .. Kadran genişliğini şakaya vurursak çift kale maç yapılacak ferahlıkta :)
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj asymptote » 09 Tem 2012, 19:13

Bir insana 7 days yeter, başka saate gerek yok.. ;) :geek: 8-)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj davinci » 09 Tem 2012, 19:15

Estafurullah Serdar hocam saati sen koluna takınca kararı verdin ben zaten bu saati görürsen beğeniceğini biliyordum yeterki saati gör ve dene, saat almak birazda gömlek ceket almak gibi, saati takıp önce kolunda sonra boy! aynasında baktınmı biraz zevk sahibiysen ki sen tekstil işi yapıyorsun defalarca İtalya görmüş adamsın bizden çok daha zevklisindir sonuç belli.

Miramarlar çıkmışmı, birde kaç indirim yaptılar?
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj serdarfb » 09 Tem 2012, 22:48

davinci yazdı:Estafurullah Serdar hocam saati sen koluna takınca kararı verdin ben zaten bu saati görürsen beğeniceğini biliyordum yeterki saati gör ve dene, saat almak birazda gömlek ceket almak gibi, saati takıp önce kolunda sonra boy! aynasında baktınmı biraz zevk sahibiysen ki sen tekstil işi yapıyorsun defalarca İtalya görmüş adamsın bizden çok daha zevklisindir sonuç belli.

Miramarlar çıkmışmı, birde kaç indirim yaptılar?

Ben bu zaman kadar saatlerin teknik detayları ile hemen hemen hiç ilgilenmedimç Aslında bana göre bir satin markası iyi ise teknik ekipmanında iyi olduğunu düşünürdüm. O yüzden de görüntüsü güzel olup fiyatıda nispeten hesaplı olan Chrono serisi diğerlerinden daha hoş gelmişti. Ama özellikle senin yaptığın açıklamalardan sonra o kadar parayı verip buna göre daha basit bir makinalı olan saati almak istemedim. Sonuçta daha ucuz bir rakama beni daha mutlu eden bir saate sahip oldum. Senin de payın büyük. :thumbup:

Aslında en doğrusu saati koluna takıp denemek. Ben zaten bunu taktığımda diğer saatlere bakasım bile gelmedi. :)

Miramarlar çıkmış. benim bayii gelen saati anında satıyormuş. Bu güne kadar 4-5 tane satmış. Maalesef IWC den bu modelleri bulmak zor oluyormuş. Gerçektende salı günü başka bir bayide gördüğüm Miramarlar perşembe günü satılmıştı. Anlayacağın Miramarlar karaborsa. Ama ne yalan söyleyeyim, aynı RG chrono gibi Miramarlar da resimdeki kadar etkilemedi beni. İndirimde anlaştığımız üzere %40 oldu. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj serdarfb » 09 Tem 2012, 22:49

asymptote yazdı:Bir insana 7 days yeter, başka saate gerek yok.. ;) :geek: 8-)

valla insan bizim gibi saat hastası olunca senin dediğin 6 aylığına geçerli olabilir. :) Ama gerçekten çok güzel saat herkese tavsiye ediyorum. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj serdarfb » 09 Tem 2012, 22:57

KKarakuş yazdı:serdarfb ; Saatinizi güle güle kullanın , çok çok güzel bir model ve seçim..Benim bu modelde dikkatimi çeken kadranın beyaz renk seçilmesi ve netliği sadeliği ... Bakarken gözü yormayacak bir tasarımı var .. Kadran genişliğini şakaya vurursak çift kale maç yapılacak ferahlıkta :)

KKarakuş :champ: Sagol baskan.. Ben alırken bu modelin çelik olan 3 varyantıda mevcuttu. Ben tartışmasız bunu seçtim. Diğer iki varyantında kendine göre albenisi vardı ama bende bu çok ileri çıktı ve alırken hiç düşünmedim.

Kadran büyük gibi görünüyor ama aslında 42,3 mm çokta büyük sayılmaz. Ne dersin ?? Sanki kadranda bir feraklık var ve kollar çok ince bu yüzden büyük görünüyor olabilir.
Kullanıcı avatarı
serdarfb

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 279 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners