TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 300M Kutu Açılışı

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 300M Kutu Açılışı

Mesaj memcom » 17 Haz 2012, 01:10

İyi günlerde kullanın saat süper :champ:
Kullanıcı avatarı
memcom

Mesaj whiskey » 17 Haz 2012, 01:43

Çok şık bir saat. Güzel günlerde kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj mertk » 17 Haz 2012, 12:02

Yeni saatiniz hayirli olsun guzel tercih yapmissiniz
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj doone » 17 Haz 2012, 12:03

Hayırlı uğurlu olsun.güzel günlerde kullanın cok güzel bir saat :champ:
Kullanıcı avatarı
doone

Mesaj bavyerablue » 17 Haz 2012, 12:43

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın fsinan... :champ:
Kullanıcı avatarı
bavyerablue

TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 300M Kutu Açılışı

Mesaj sercankaf » 17 Haz 2012, 15:25

Iyi gunlerde kullanin. Diver alma asamasinda oldugum icin Oris ile karsilastirma yapmaniz bana da karar verme surecinde fikir verebilir.

~Tapatalk~
En son sercankaf tarafından 17 Haz 2012, 18:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj kubbealtı » 17 Haz 2012, 16:52

hayırlı olsun
güzel bir seçim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
kubbealtı

Mesaj fsinan » 17 Haz 2012, 22:34

Ayrıntılı inceleme; Longines Hydroconquest vs Oris Diver vs Tag Hauer Aquaracer

Kasa;
Burada Oris Diver'ı ayrı bir yere koyacağım, kasası, silikon kayışı ile değişik yerde benim için. Hydro ile Aquaracer arasında;

->Aquaracer'ın bilezik lug birleşimleri mükemmel uyumlu, yuvarlak şekilde olmasına rağmen işçilik harika. Crown korumaları hydro'da sivri ve kasaya sonradan eklenmiş gibiydi, şıktı ancak, ayarlama yaparken rahatsız ediyordu. Daha executive hava veriyordu,

Aquaracer daha sportif. Longines'in arkasındaki engrave bazı pozisyonlarda ciddi rahatsızlık veriyordu, özellikle klavye kullanırken tam sol üstte kemiğin üstüne geldiğinde rahatsızlık veriyordu, Tag'da oyma dalgıç başlığı sanıyorum küçük olduğundan buna sebep vermeyecek. Ben bu konuda hasasım sanırım, Oris'in arkası cam, çok rahat.

->Bezel, Auaracer'ın bu modelindeki bezel 500m'lerden çizgiler taşıyor, bir önceki nesil Aqua gibi çok yalın ve düz değil, saate daha zengin bir hava katarken zarif çizgiyi bozmuyor. Kolay tutuluyor, 120 klik.

Hydro'da bilezik birleşim noktalarına gelen yerlerde tırtık yoktu, dönmede sorun vardı ancak üzerindeki yazı karakterleri daha gösterişli idi. Aqua sade. Ayrıca kliklerken hydro daha tok ve zor dönüyordu.

->Dial, Aqua'da çok sade, daha sportif rakamların olmadığı bir dial var. Hydro'daki yazı karakterleri bence çok güzeldi.Hangisi derseniz ben kararsızım.Ama Aqua'nın sanıyorum iri logonun da etkisi ile çarpıcılığı bir nebze daha fazla herhalde. Tag logosu kendi başına bir estetik.

Turuncu saniye göstergesi ucu müthiş güzel. Kollar Aqua'da daha sade. Saniye göstergesi hem Oris, hem de Hydro'dan daha akıcı ilerliyor gibi geliyor. Oris'le en az 2 dakika karşılaştırdım, daha akıcı gibi. Oris'in dial'ı yine kendi halinde çooook güzel, üçü içerisinde en kendine has yapısı olan o.

->Bilezik, burada rahatlık açısından Tag'ı tek geçerim, adaha ince, daha dar ve tokaya doğru da daralıyor. Bileziği çok rahat ve hafif. Longines'teki bileziğin yarım bitişleri yoktu,birtürlü ince ayar yapamamıştım aslında, idare ediyordum ama nette bu konudan şikayet eden de çok. Brushed bilezik bence her zaman daha güzel, ister spor ister executive ihtiyaç olsun.

Hassasiyet, Longines ortalama günde +7sn idi, Oris hala +9sn, Tag'a bakıyorum, emin değilim ama +3sn gibi. Calibre 5, okuduğum hassasiyetini gösteriyor sanıyorum, bakalım şansımıza.

Üç saate te fiyatını hak eden, çok kaliteli, hangisini severseniz sizi memnun edecek saatler. Oris, değişik ve çok şık, Longines ağır ağbi modunda, Tag ise ilk bakışta tüm çizgileri ile kalitesini bağırıyor.

Saati aldığım için çok memnunum, arkadaşlarıma da iyi dilekleri için teşekkürler. Bu saat bana çok şans getirecek inşallah :D
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 348 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners