Bond yazdı:ffevzii inceleme ve fotoğraflar için teşekkürler.

Güle güle kullanmanı dilerim.

Eternaya belki diğer saatlerini tanıtması için emsal olur bu inceleme

Linkteki saat ama halen satışta görünüyor. Satılan ürünlere güncel bilgisini eklersiniz alıcılar ve araştırma yapanlar için kolaylık olacaktır. Ben bu durumda satılmıştır şeklinde bilgi ile güncelliyorum. Eğer saatten iki adet var ise tekrar düzeltiriz.
Satılık Edox Slim
viewtopic.php?f=35&t=6163#axzz1VzBlN8Z4
Arkadaşlar mizacım gereği yalan söylemeyi sevmem. Hele hele şu mübarek günde sizin gibi değerli dostlara hayatta yanlış birşey söylemem. Aşağıya bugün olanları tüm samimiyetim ile yazıyorum.
Yemin ederim bu sabah saatime baktım. Alalı 2 hafta falan oldu. Çok seviyorum. Victorinox marka. Ya dedim kendime sıkışınca hemen forumdan yardım istiyorum ama şu saatlerimi de bir inceleyip paylaşmadım dedim. Neyse bugün Perşembe hafta sonu rahat rahat yapmaya çalışırım dedim. Ailenin bir parçası isem yemekte tuzum bulunsun, satış için oturup resim çekecek vakit buluyorum falan.. Kendi kendime konuştum ve 1-2 gün içinde inceleme yapmaya karar verdim.
5 dakika önce de bu başlığı gördüm ve değerli dost Bond un mesajını okudum. Bu kadar olur diyorum çok şaşırdım çok güldüm. Bir insanın kalbi bu kadar temiz olur sevgili Bond

Bundan sonra inceleme işine elimden geldiği kadar ağırlık vereceğim söz. İnanın üşenmekten değil, sabah kalk 6 da iş güç, akşam gel eve kapıdan girdiğin anda üzerine atlayan bir yaramaz

İnsan bugün yarın erteliyor ve kalıyor sonra.
(Ben daha önce özel olarak hayırlı olsun demiştim ama tekrar güzel günlerde kullan dostum.)
Sevgiler,