TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Edox Slim Les Geneves Kullanıcı İncelemesi

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Edox Slim Les Geneves Kullanıcı İncelemesi

Mesaj ffevzii » 24 Ağu 2011, 00:40

Herkese teşekkürler daha nice saat incelemeleriyle...
Kullanıcı avatarı
ffevzii

Mesaj Bond » 25 Ağu 2011, 01:02

ffevzii inceleme ve fotoğraflar için teşekkürler. :thumbup: Güle güle kullanmanı dilerim. :thumbup: Eternaya belki diğer saatlerini tanıtması için emsal olur bu inceleme :D

Linkteki saat ama halen satışta görünüyor. Satılan ürünlere güncel bilgisini eklersiniz alıcılar ve araştırma yapanlar için kolaylık olacaktır. Ben bu durumda satılmıştır şeklinde bilgi ile güncelliyorum. Eğer saatten iki adet var ise tekrar düzeltiriz. :D

Satılık Edox Slim :arrow: viewtopic.php?f=35&t=6163#axzz1VzBlN8Z4
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Eterna » 25 Ağu 2011, 10:55

Bond yazdı:ffevzii inceleme ve fotoğraflar için teşekkürler. :thumbup: Güle güle kullanmanı dilerim. :thumbup: Eternaya belki diğer saatlerini tanıtması için emsal olur bu inceleme :D

Linkteki saat ama halen satışta görünüyor. Satılan ürünlere güncel bilgisini eklersiniz alıcılar ve araştırma yapanlar için kolaylık olacaktır. Ben bu durumda satılmıştır şeklinde bilgi ile güncelliyorum. Eğer saatten iki adet var ise tekrar düzeltiriz. :D

Satılık Edox Slim :arrow: viewtopic.php?f=35&t=6163#axzz1VzBlN8Z4

Arkadaşlar mizacım gereği yalan söylemeyi sevmem. Hele hele şu mübarek günde sizin gibi değerli dostlara hayatta yanlış birşey söylemem. Aşağıya bugün olanları tüm samimiyetim ile yazıyorum.

Yemin ederim bu sabah saatime baktım. Alalı 2 hafta falan oldu. Çok seviyorum. Victorinox marka. Ya dedim kendime sıkışınca hemen forumdan yardım istiyorum ama şu saatlerimi de bir inceleyip paylaşmadım dedim. Neyse bugün Perşembe hafta sonu rahat rahat yapmaya çalışırım dedim. Ailenin bir parçası isem yemekte tuzum bulunsun, satış için oturup resim çekecek vakit buluyorum falan.. Kendi kendime konuştum ve 1-2 gün içinde inceleme yapmaya karar verdim.

5 dakika önce de bu başlığı gördüm ve değerli dost Bond un mesajını okudum. Bu kadar olur diyorum çok şaşırdım çok güldüm. Bir insanın kalbi bu kadar temiz olur sevgili Bond :) Bundan sonra inceleme işine elimden geldiği kadar ağırlık vereceğim söz. İnanın üşenmekten değil, sabah kalk 6 da iş güç, akşam gel eve kapıdan girdiğin anda üzerine atlayan bir yaramaz :) İnsan bugün yarın erteliyor ve kalıyor sonra.

(Ben daha önce özel olarak hayırlı olsun demiştim ama tekrar güzel günlerde kullan dostum.)

Sevgiler,
En son Eterna tarafından 25 Ağu 2011, 11:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj Emre » 25 Ağu 2011, 11:00

Guzel inceleme ve paylastigin bu guzel saat icin tesekkurler ffevzii :thumbup: Guzel gunlerde kullan.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj 2fast4u » 25 Ağu 2011, 12:43

klasık araba ıle guzel bır ıkılı olmuslar :thumbup:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Bond » 25 Ağu 2011, 15:27

Eterna rica ederim, diğer konular saat tanıtımdan çok daha önemli ve önce gelir. Çok saat gelip gittiği için ve bu saatte sizden geldiği için ben takılmak amacı ile yazdım. :) Elbette küçük incelemeler yapılacak vakit olursa herkes için faydası olacaktır. Resimler zaten hazır, saatler hakkında kısa tanıtım düşüncelerini eklemek için uygun vakit olunca paylaşırsanız memnun oluruz. Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj drk » 25 Ağu 2011, 22:36

Güle güle kullanın, çok şık bir saat :champ: İnceleme için teşekkürler :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj msturan » 26 Ağu 2011, 10:34

Şık bir edox, iyi günlerde kullanın :thumbup:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 280 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners