Offside » 31 Eki 2010, 04:55
Bir iki ay önce aynı saatin siyah kadranlısını gözüme kestirip almaya çok yaklaşmıştım ki yazacağım bir kaç sebepten dolayı vazgeçtim (şimdilik).Bir çoğunuz vitrinlerde görmüşsünüzdür,saat fotoğraflarda göründüğünden daha şık (fotoğraflarda bile güzel durmasına rağmen).Fakat benim gibi elinde şemsiyeyle gezerken şemisiyesini bi yerde unuttuğunu düşünerek tırım tırım arayan dalgın(salak da denebilir) bir adam için 30 metre su geçirmezlik biraz az olmuş.Tarih göstergesi sadece date ile sınırlı olsaymış kadranın netliği için daha iyi olabilirmiş.Gece uykumdan arada sırada uyanan biriyim(hayır prostatım yok) saate bakmak için ışık yakmak istemiyorum.Son olarak 40 mm çapında bir saat ve günlük kıyafetle kullanıma oldukça uygun olmasına rağmen bence elbiseyle daha uyumlu olur.Ama bu eksilerin hiç biri saatin yakışıklılığını,harika logosunu,en önemlisi fiyat/performans kalitesini gölgelemiyor.Bu fiyata böyle bir otomatik Tissot almak bence çok ama çok akıllıca (Benim pazarlıkla aldığım fiyat peşin 720 TL siyah kadran 800TL beyaz kadrandı).Öncelikli hedefim olan Oris Bc4 small second'a sahip olduktan sonra sanırım sonraki saat bu olacak.umarım o zaman bende siyah kadranlısının bir kaç fotoğrafını eklerim.Güle güle kullanın,hayırlı olsun.