İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Niye kizayim Frax. Sonucta herkesin zevki farkli. Birde pirlantali saat gercekten de casual yada spor kiyafet ile kolda inanilmaz cirkin ve itici duruyor. Kabul etmek lazim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Saatlerin güzelliğinden yazdıklarınızı okuyamadım ki Clk, ayıptır günahtır o Perigraph konur mu oraya? . Yine rüyalarım kabusa dönüşecek "Periiigraaph perigraaaph hayıııır almayın onu benden" Nazar değmesin, hepsi çok güzeller, sorunsuz uzun yıllar kullanırsınız inşallah.
En son Zemberek tarafından 14 Nis 2010, 00:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ben senin içini hemen rahatlatayım Zemberek. O perigraph'ı sattım ben. İnanılmaz güzel bir saat olmasına rağmen saat kolumda hiç rahat değildi. Farklı kayış ile denedim aynı sonuç. Bende satmaya karar verdim ve bir başka Rolex ile takas ettim.
Umarım bir gün sen bir Perigraph sahibi olur ve kolda konforlu bir şekilde taşıyabilirsin. Maalesef bende olmadı.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...