saatin gun içinde kolda takılı olup-olmaması bu sapmayı etkiler mi ? günlük 16 saat gibi bir süreden bahsediyorum çünkü.
yetkili servis ayarlama yapar mı ?
fotumdan takip ettiğim kadarıyla bengisaat, saat tamiri yapan bir isim. o yapabilir mi ?
Archezia yazdı:Bugün bu saatin altın rengi olanını inceleme fırsatım oldu. Yaşıma göre oldukça klasik olmasına rağmen beğendim saati oldukça. Sadece biraz küçük durdu o sorun var. Ama benim baktığımın lugları bunun gibi değildi. Yani çıkıntı yok düz birleşiyordu. Ama benim en çok beğendiğim noktalarından biri o saatin. Görevliye anlatmaya çalıştım aynı model artık böyle üretiliyormuş ben öyle çıkıntı olanlardan arıyorum dedim. En son kataloğa bakınca ikna oldu. Ne yazıkki yeni üretilenleri lugları düz birleşiyor artık. Neden böyle birşey yaptılar anlamadım bu hali çok daha güzel bence. Yeni üretimlerin kodunun sonu 01 ile bitiyor. Benim baktığımın kodu T019.430.36.031.01'di katalogdaki ise T019.430.36.031.00. Sizinkinin sonu da 00 olması lazım ve çok daha güzel 01 lerden. Güle güle kullanın...
asymptote yazdı:Bu saati satmayan yer yok, yakında bakkal ve manavlarda da görebiliriz
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 312 misafir
|