TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch Sistem 51 Detaylı Kullanıcı İncelemesi

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swatch Sistem 51 Detaylı Kullanıcı İncelemesi

Mesaj gandalfs80 » 12 Oca 2015, 02:23

az önce aldım saati, kırmızı renk olanı bir başka güzel.

fiyatının pahalılığına katlıyorum ama 3 ay önce seiko 5 sports military siyah metal kordonlu saate 500tl verdigimden -bu makinanın da over prized oldugunu dusunuyorum, J uzatmalı, guya japan made model ama hem rotor donerken bile gacır gucur ediyor, swatch ta bu gacırdamalar yok- 315 tl yi ciddiye almadım, sonuçta Walt Odets abimize bakarsak Rolex'ler de overprized -Odets'in meşhur explorer yorumu-.

Swatch'ın en akıllıca yaklaşımı, ucuz, 2-3 ay taktiktan sonra darma duman olan kalitesiz çelik kasa kullanmak yerine, direkt kaliteli plastik kasa kullanarak, koldaki ucuzluk hissiyatını yenmiş olması. Plastik saat taktığımızı bildiğimizden, çelik toklugu aramıyoruz ve silikon kayışlı modellerinde kayışın ve kasanın hissiyati cok kotu degil.

tam bir gündelik, pata küte, çarpa çarpa kullanılacak bir otomatik yapmış swatch, al 4-5 yıl kullan sonra yenile. (zaten 2 yıl garantisi var, üstüne 2 yıl daha gider diye umuyorum) en büyük sıkıntı cizilebilir cam kullanılmıs, satılan yer cizilirse getirin, organik cam, temizliyoruz dedi ama nasıl temizleyecekler bilmiyorum. ilerleyen modellerde daha sert ve dayanıklı bir cam kullanırlarsa, gercekten efsane olur.

bu adamlar birde soyle Tourbillion yapsalar, çinliler o işide ucuzlatacak en sonunda. kırmızı saatin resimlerini yakında paylaşacagım.
Kullanıcı avatarı
gandalfs80

Re: Swatch Sistem 51 Detaylı Kullanıcı İncelemesi

Mesaj shia » 28 Mar 2015, 20:17

SistemBlue almak istiyorum fakat plastik bir kasaya 300+ TL vermek bana pek mantıklı gelmiyor. Onun yerine aynı fiyata Swatch Yas100G modeli var aynı mekanizmaya sahip ve metal kasalı. Kararsız kaldım. Lise sondayım ve bir saatim olsun istiyorum ama öyle uçuk fiyatlar vermek istemiyorum hatta 120TL'lik bir model bile alabilirim. Ama iş anneme kalmış durumda o tamam derse Irony XLite bile alabilirim. Çok daha güzel ve kalitali bir saat özellikle mavi olanı. Sizce bu saate 300+ TL değer mi? Bunun yerine Yas100g mi almalı yoksa IronyXlite mı? Açıkçası plastik kasası ve cam kısmının çizilebilir plastikten olması beni biraz soğuttu satten. Halbuki ilk tanıştığımda mekanizmasına aşık oldum, dedim pilsiz saat mi olurmuş diye.. Yardımlarınızı bekliyorum... Anlatım güzel olmuş teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
shia

Önceki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 61 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners