Aristophan, bulabilirsem orjinal deri kayışını almayı düşünüyorum, ilerleyen günlerde alırsam paylaşacağım. Çok teşekkürler
ivanko, çok teşekkür ederim
Ozgur, Tudor'u tutturduktan sonra tahmin çok kolay, güzel atış için tebrikler ve teşekkürler
hozburun , teşekkür ederim
Anesthesia, çok teşekkürler
Bg17, abi çok teşekkür ederim
OmerS, çok teşekkürler
ErkGS, Çok teşekkürler; kendi deri kayışı bulunur diye tahmin ediyorum ama bakalım, bileziği tercih etmedim aslında öyle denk geldi, ancak mantık olarak bir saati bilezik ile alıp daha sonra deri kayış temin etmenin sonradan bilezik almaktan daha ekonomik olduğuna inanıyorum.
orhanbalu teşekkürler
siabent80 teşekkür ederim
HeroFB ne demek abi estafurullah, çok teşekkür ederim
SeRxx diver aşkım bir türlü bitmiyor ama bakalım, bombanın pimi çekili ama daha patlamaya vakit var gibi

çok teşekkür ederim
emre1925, çok teşekkürler
SerkanGS, teşekkür ederim
Hsnmrycl, emre çok teşekkür ederim, o ara ateşimi dindirmiştiniz volkan abi ile ama bir şekilde çıktı karşıma yine kızıl şeytan

bu ara epey kaliteli saatler deneyince Black Bay i ister istemez biraz hor gördüm galiba ancak her geçen saat daha da güzel gelmeye başladı. Kayış için de tanıdığın birisi varsa yönlendirirsen sevinirim.
Modern60 aynen dediğiniz gibi
Triton teşekkür ederim
ErsinGS çok teşekkürler
lucifer666tr çok teşekkür ediyorum.
Erdem35 teşekür ederim
Güzel dilekleriniz için sağolun, herkesin gönlündeki saatleri bileğinde görmesi temennisi ile