Patek olarak 5270g'de çok aklım kaldı, 5140p'yi de fotoğraflardan çok beğendim. Onun dışında tourbillion bir model olabilir tabi

Drk yazdı:Salih Bey, bundan sonraki hedefiniz nedir?Var mı acaba yakın zamanda bir saat planı?
Drk yazdı:Salih Bey, bundan sonraki hedefiniz nedir?Var mı acaba yakın zamanda bir saat planı?
vincefb yazdı:Salih bey PP ve AP tamam ben şimdi sizden Richard Mille bekliyorum![]()
vincefb yazdı:Salih bey PP ve AP tamam ben şimdi sizden Richard Mille bekliyorum![]()
vincefb yazdı:Yo yo yoKesin RM bekliyorum şu fani dünyada kanlı canlı bir görsek fena mı olur?
![]()
Salih bey RM alsın bende söz gs alacağım![]()
yeterki şu forumdan içeri bir RM girsin
salihy yazdı:Yakın bir zamanda yok işin aslında, ama kesin konuşmamak lazım![]()
![]()
Patek olarak 5270g'de çok aklım kaldı, 5140p'yi de fotoğraflardan çok beğendim. Onun dışında tourbillion bir model olabilir tabiAma çok kısa bir zamana olmayacağı kesin.
vincefb yazdı:Yo yo yoKesin RM bekliyorum şu fani dünyada kanlı canlı bir görsek fena mı olur?
![]()
Salih bey RM alsın bende söz gs alacağım![]()
yeterki şu forumdan içeri bir RM girsin
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
|