Sağlam inceleme gelecek, arkadaşlar bilenleri tebrik ediyorum evet Saat bir Aquaracer 300m, WAN2111.BA0822.
Saati çok severek aldım, freeshopta 350TL üstüne 500m alabilirdim ama o saatin kabalığı beni dehşete düşürdü. Sonra bu saati Tag web sayfasında ilk defa gördüm. Daha önce bezeli bu şekilde olan 300m görmemiştim, ayrıca bilezik kalınlığı ve genişliği bence mükemmel. Renginin yanısıra, turuncu saniye ucu beni hipnotize etti, bayılırım
Saati hediyesaati.com sitesinden 4 Tag bayisinin verdiği ve pazarlıkla oraya buraya sorularak verdiği fiyatın daha altına aldım, kredi kartına kazandığım puan da cabası...
yalnız kutudan Formula1 kitapçığı çıktı, sanırım yine dikkatsiz ana bayi yahut distribütör olayı

Herifler bir işi doğru yapsa şaşarım. Yazdım o doğru kitapçığı almadan rahat etmeyeceğim.
Saat depodan depodan direkt geliyor, çünkü parmak izi vs de yoktu üstünde, tertemiz.
Karşılaştırmalı bir inceleme olacak, Hydroconquest ve halijhazırda kullandığım Oris Diver Date ile karşılaştıracağım. Şimdi birkaç acele çekilmiş foto.

By
cronustr75 at 2012-06-16

By
cronustr75 at 2012-06-16

By
cronustr75 at 2012-06-16

By
cronustr75 at 2012-06-16
"Money has no owners, has spenders". -Omar