TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Perrelet 3 Hands Date A1000/3 Kutu Açılışı

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bir Küçücük Kutucuk Varmış:)

Mesaj fbolukbas » 06 Kas 2012, 17:53

Perrelet,piaget diye harf sıralarına bakıyordum jomashoptan :)

Tebrikler Bond, iyi günlerde kullan mvurucu..
İnceleme bekliyorruz artık... :)

Bu arada Ankara'da olduğum için teşekkürlerimle kahve kontenjanımı devredeyim :)
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj mvurucu » 06 Kas 2012, 18:00

Teşekkürler ersinbulun, teşekkürler hozburun, teşekkürler fbolukbas

beni de mest eden mekanizma oldu, detaylı bilgiye ulaşamadık henüz...sanırım mekanizma inhouse :)
daha ne olsun
Resim

Bu arada sanırım bond da istanbul da değil..yanılıyorsam düzeltin
4 kişilik bir ekip bekliyorum kahve içip sohbet etmek için...
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj Bond » 06 Kas 2012, 18:25

Şapkaya gizlenen logoyu gördüm ;) Tebrikler güzel günlerde kullan :champ: Kahve için teşekkürler, bende kontenjanımı başka bir arkadaşa devrediyorum. Şimdiden afiyet olsun :champ:

In-house manufacture değil ama Perrelet tarafından modifiye edilmiş bir kalibre kullanıyor. Bildiğim kadarı ile Soprod veya ETA altyapılı çoğu kalibresi elbette hem detay işçiliği hemde teknik modifiye olarak standart kalibrelere göre pozitif yönde farkları olması doğal. Rotor gayet güzel görünüyor :thumbup:

Kasası üstten oldukça sade gibi fakat boynuz ve yan profil detayları farklı bir hava vermiş gibi duruyor modele. Detaylı fotoğraflarını bekliyoruz :champ: Klasik bir saat isteyen ama herkeste olmayan farklı bir model arayanlar için iyi bir alternatif :thumbup:

Ayrıca hırsızlık durumu için çok geçmiş olsun :( Bu gibi durumlar için bir bölüm var forumda, eğer biliyorsan saatinin modelini ve seri numarasını oraya ekle formata uygun olarak. Belki birisi satışta görür vb durum olur haber verilir.

TSF Çalıntı Kayıp Saat Raporu - TWF Stolen Lost Watch Report :arrow: viewforum.php?f=73#ixzz2BSOoMyMc
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mvurucu » 06 Kas 2012, 18:34

Sanırım en geç yarın sabah resimleri yüklemiş olurum konuya..can atıyorum inceleme için

Verdiğin bilgiler için teşekkürler Bond
Perrelet soprod mekanizmalar kullanıyormuş çoğunlukla ve yeni nesil modellerde kullandığı a10 in-house kalibresi de mevcut.

Yine de heyecan verii bir model bence..özellikle herkesde olmaması ve yaygınlığının az olması ama köklü marka geçmişi saat endüstrisine katkıları ve kalitesi ile beni mutlu etti.

Kasanın yanındaki detaylar sitede de flutıng olarak belirtilmiş zaten aestethical codes isimli bölümde
ayrıca boynuz tasarımı ve şeffaf rotor da markanın imzası gibi kullanılmış tasarımlarda
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Re: Perrelet 3 Hands Date A1000/7 Kutu Açılışı

Mesaj asymptote » 06 Kas 2012, 18:46

Hayırlı olsun mvurucu :champ: Özgün bir saat, farklı ve güzel bir tercih :thumbup: Perrelet'i Festina grup satın aldı geçenlerde, Soprod Alternans 10'u biraz daha modifiye edip in-house mekanizma olarak kullanıyor diye biliyorum. Mekanizma gayet tavşan (aslında fotoğrafta iki tane ipucu vermişsin bizlere.. ;) )
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: Perrelet 3 Hands Date A1000/3 Kutu Açılışı

Mesaj ZubFB » 06 Kas 2012, 19:06

hayırlı olsun şimdiden.
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj drk » 06 Kas 2012, 19:18

Mvurucu, geçmiş olsun ve tebrikler :thumbup: İncelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Frax » 06 Kas 2012, 19:19

Hayirli olsun mvurucu :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 295 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners