TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Kutucuk ki Ne Kutucuk :) Steinhart TSF Special Edition

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bir Kutucuk ki Ne Kutucuk :) Steinhart TSF Special Editi

Mesaj bulenty » 06 Nis 2012, 19:33

İyi günlerde kullanın.

Sayın yetkililer bu saatten edinebilmek mümkünmüdür?
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj ErsinGS » 06 Nis 2012, 19:40

Hayırlı olsun vincefb
Artık Rolex ler bileğine hasret kalır :lol:
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj Bond » 06 Nis 2012, 20:58

Serhat başkan yeni proje için görüşüyoruz ;)

Hep yazıyorum ama ayrı konusu olmadığı için sanıyorum görmüyor çoğu arkadaş. Steinhart bundan sonra özel proje saati yapmayabilir, henüz kesinleşmedi. Duruma göre Steinhart ile olabilir başka bir tarzda, yakında belli olur yapıp yapmayacağı. Steinhart dışında başka markalarda var temasta olduğumuz. Bunların hemen hemen hepsi normalde proje yapmayan yada çok büyük organizasyonlara proje yapan markalar. Aralarında orta halli markalar var birde daha üst düzeyler var. Stein II projesi olsa bile bir veya iki tane böyle ayrı proje yapmak istiyoruz. Bunlar ülkemizde distribütörleri olan önemli markalar. Hemen olur veya olmaz henüz kesin olarak bilmiyorum, o sebeple yazmıyorum. TSF'nin saat sektöründe popülaritesi artıyor bu sebeple bugün olmasa bile yarın olacaktır. İlk proje başarılı oldu, adedi az ama global anlamda bilinen, paylaşılan ve beğenilen bir saat ortaya çıkardık. Tekrar aynı şartlarda sonuçlanacağına inandığımız bir proje olunca hemen yapacağız. Zaten öncelikle konuyu TSF kullanıcıları ile hep beraber konuşur ortak karara göre hareket ederiz.

Bulenty bu saatin tamamı 44 adet limitli hepsi alıcılarda, sadece 1 adet Cinman'ın kargo firmasının hatası sebebi ile USA'de başkasına teslim edilen ve bir daha haber alınamayan bir saat var. Firma parasını iade etti tekrar hazırlayacağını söylemişti Cinman için. Bir tanede Günter'de olması lazım prototip ürün. Bu nedenle bulmak mümkün değil ancak alıcılardan satan olursa alınabilir. Bir tane satıldı onu Apesen'e haber verdim sırada idi, Singapurlu ilk katılımcı ile görüşüp satın aldı. Vince'in aldığını ise sıfır halde Amerikalı alıcıdan kullanmadan aldık ikna edip.

Olmayan arkadaşlar için bende isterim herkeste olsun ama maalesef durum bu şekilde.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj serhat200 » 06 Nis 2012, 21:15

Bond başkanım açıklaman için teşekkür ederim. Okuduğum kadarıyla çok kişi istiyordu bende direk sana hitaben yazıyım dedim ayrıca cevabında hepimizi rahatlattı. Ben Rolex sub özel seri yapalım diyorum :roll:
Kullanıcı avatarı
serhat200

Mesaj avsu07 » 06 Nis 2012, 21:58

+1
Hele no date olursa dadından yinmez :thumbup:
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj Bond » 06 Nis 2012, 22:25

Rica ederim Serhat. Şu an için mümkün değil ama ilerde belli olmaz neden olmasın, daha üst düzey markalara bile özel saat yaptıran global saat forumları oldu. Herkesi düşünmek lazım o sebeple üst düzey saat projesinden önce çok kişinin rahat olarak katılım yapabileceği fiyat performans oranı yüksek projeler düşünüyoruz. Konusunu açınca konuşuruz aramızda. ;) Burada yazar konuyu derinleştiririz ama yapmayalım çünkü bu güne kadar forumda ne dediysek yaptık, bu sebeple kesinleşmemiş şeyleri yazmak istemiyorum özellikle. Zaten olacaksa herkesin katılımı ve fikirleri ile olgunlaşacaktır.

İyi bir markanın orta/üst model saati içinde gerekli katılım olursa ilerde markalara bu konuyu görüşürüz, hemen hemen çoğu marka ve distribütörü ile kısmen kontağımız var, bunlar arasından böyle bir konuda ilerde ortak proje yürütmek isteyen çıkabilir. Ama öncelik bence bu olmamalı.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj vincefb » 06 Nis 2012, 23:09

İlerde neden olmasın demişsin ya başkan ilerde bir Limited RD'de fena olmaz hani Roger Dubuis TSF SE :D ehhh be :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj aokyy » 06 Nis 2012, 23:18

Haydi hayırlısı. Heyecanla beklemedeyim.
Kullanıcı avatarı
aokyy

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 200 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners