Serhat başkan yeni proje için görüşüyoruz
Hep yazıyorum ama ayrı konusu olmadığı için sanıyorum görmüyor çoğu arkadaş. Steinhart bundan sonra özel proje saati yapmayabilir, henüz kesinleşmedi. Duruma göre Steinhart ile olabilir başka bir tarzda, yakında belli olur yapıp yapmayacağı. Steinhart dışında başka markalarda var temasta olduğumuz. Bunların hemen hemen hepsi normalde proje yapmayan yada çok büyük organizasyonlara proje yapan markalar. Aralarında orta halli markalar var birde daha üst düzeyler var. Stein II projesi olsa bile bir veya iki tane böyle ayrı proje yapmak istiyoruz. Bunlar ülkemizde distribütörleri olan önemli markalar. Hemen olur veya olmaz henüz kesin olarak bilmiyorum, o sebeple yazmıyorum. TSF'nin saat sektöründe popülaritesi artıyor bu sebeple bugün olmasa bile yarın olacaktır. İlk proje başarılı oldu, adedi az ama global anlamda bilinen, paylaşılan ve beğenilen bir saat ortaya çıkardık. Tekrar aynı şartlarda sonuçlanacağına inandığımız bir proje olunca hemen yapacağız. Zaten öncelikle konuyu TSF kullanıcıları ile hep beraber konuşur ortak karara göre hareket ederiz.
Bulenty bu saatin tamamı 44 adet limitli hepsi alıcılarda, sadece 1 adet Cinman'ın kargo firmasının hatası sebebi ile USA'de başkasına teslim edilen ve bir daha haber alınamayan bir saat var. Firma parasını iade etti tekrar hazırlayacağını söylemişti Cinman için. Bir tanede Günter'de olması lazım prototip ürün. Bu nedenle bulmak mümkün değil ancak alıcılardan satan olursa alınabilir. Bir tane satıldı onu Apesen'e haber verdim sırada idi, Singapurlu ilk katılımcı ile görüşüp satın aldı. Vince'in aldığını ise sıfır halde Amerikalı alıcıdan kullanmadan aldık ikna edip.
Olmayan arkadaşlar için bende isterim herkeste olsun ama maalesef durum bu şekilde.