İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Drk renk degisimine karsi sen ne dusunuyorsun?denize havuza falan sokup hizlandirmayi dusundun mu hic veya renk degisimi arttiginda paneraiye gondericek misin eski haline getirmeleri icin
Aslında bu çok uzun bir süreç, yani saatin doğal olarak yeşillenmesi yıllar sürüyor. Fotoğraflarda gördüğümüz küf benzeri yeşillik elle dahi ufalanıyor, kalıcı değil. Asıl kararma yeşil tabakanın altında oluşan gerçek kararma. Yeşil tabaka kazındıktan sonra ortaya çıkıyor, tabi bu olayın olması yüzyıllar sürüyor. Yani saatin karardığını görmeye ömrümüz yetmeyecek. Bizim görebileceğimiz en fazla matlaşma ve koyu lekeler olacak. Saati yıkamadım bile ve olabildiğince nemden uzak tutmaya çalışıyorum Akışına bıraktım