TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex GMT Master II 116710 LN

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex GMT Master II 116710 LN

Mesaj nickynick » 22 Şub 2010, 00:39

Hoşgeldin Shereboy foruma, koleksiyonun harika, incelemelerini bekliyoruz yakın zamanda ;)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj alltomatic » 22 Şub 2010, 03:57

saatler güzel iyi günlerde kullan shereboy.
Kullanıcı avatarı
alltomatic

Mesaj Double0Se7en » 22 Şub 2010, 06:23

Hoşgeldiniz..GMT MASTER için denebilecek bir şey yok.Bundan sonraki saatim kendisi olacaktır:) Ama carrera titanyum gerçekten inanılmaz hafif ve sportif bir model..Kesinlikle kronograf özelliği olsun gün ve tarih göstergesi olsun tercih edilebilecek bir model..
''A Crown for Every Achievement'
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

Mesaj shereboy » 22 Şub 2010, 10:40

Hoşbulduk arkadaşlar, cevaplarınız için teşekkür ederim.

@Clk
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Anladığım kadarıyla öncelikle saatin kitapçığını inceleyip servis zamanları konusunda bilgi sahibi olmam gerekiyor. Saat kurucu konusunda da önerinizi göz önünde bulundurup ucuz bir model tercih etmyeceğim ama gidip de caddeden €700 verip saat kurucu alamam, bir yurtdışı seyahatimde temin ederim artık.

@Double 0 Se7en
carrera'nın titanium modeli gerçekten çok farklı bir saat, serinin diğer saatleriyle (siyah, kahverengi ve metal kayışlı ve kadranlı modeller) hiç alakası yok ve çok farklı duruyor, o yüzden saati bir görün derim. Ben grand carrera almaya gitmiştim ve satıcı bana bu saati gösterdi ben de bunu aldım. Saat hala tagheuer'in sitesinde yeralmıyor. Bu arada saatin 10-15 tane güzel resmini çektim; http://www.flickr.com/photos/9400341@N03/sets/72157623162333930/detail/ Bu resimleri http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=1881 konusuna mı ekleyeyim saat tanıtımına mı ekleyeyim yoksa kolumda ne var bölümüne mi ekleyeyim karar veremedim.
Kullanıcı avatarı
shereboy

Mesaj everywhere » 22 Şub 2010, 10:55

hayırlı olsun clk, güle güle kullan.
Kullanıcı avatarı
everywhere

Mesaj Frax » 22 Şub 2010, 12:41

shereboy yazdı:Hoşbulduk arkadaşlar, cevaplarınız için teşekkür ederim.

@Double 0 Se7en
carrera'nın titanium modeli gerçekten çok farklı bir saat, serinin diğer saatleriyle (siyah, kahverengi ve metal kayışlı ve kadranlı modeller) hiç alakası yok ve çok farklı duruyor, o yüzden saati bir görün derim. Ben grand carrera almaya gitmiştim ve satıcı bana bu saati gösterdi ben de bunu aldım. Saat hala tagheuer'in sitesinde yeralmıyor. Bu arada saatin 10-15 tane güzel resmini çektim; http://www.flickr.com/photos/9400341@N03/sets/72157623162333930/detail/ Bu resimleri http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=1881 konusuna mı ekleyeyim saat tanıtımına mı ekleyeyim yoksa kolumda ne var bölümüne mi ekleyeyim karar veremedim.

Tekrar hoşgeldiniz Tolga bey.Sahip olduğunuz Tag Heuer Carrera'ya sahip olan 2 arkadaş daha var burada.Forum üyelerinin önerilerinden yola çıkarak aldılar.Genel olarak çok şık görülen, beğenilen bir model.Grand Carrera'dan eksiği yok.Yanılmıyorsam bu saati Tag Heuer CEO'su Jean Christophe Babin de kullanıyor.(Çok benzeyen bir başka model olabilir kesin biliyorum demeyeyim.)

Fotoğraflarınızı uygun gördünüz yere koyun biz keyifle bakarız.Bütünlük olsun derseniz diğer konuya ekleyin ya da isterseniz ayrı bir başlıkta kendi incelemelerinizi yapın.Bir sakıncası olacağını sanmıyorum.Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 22 Şub 2010, 15:52

Shereboy,

700 Euro ile orijinal Rolex yada IWC kurucu alirsin :) Benim demeye calistigim cin mallarindan uzak dur idi. O kadar para verilmez kurucuya. Bu arada Tag Heuer gercektende cok hos duruyor ve sitede ki Tag sayisi hizla artiyor. Sevindirici bir gelisme.

Everywhere,

Sagol, daha iyileri senin olsun.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Double0Se7en » 22 Şub 2010, 16:46

shereboy yazdı:Hoşbulduk arkadaşlar, cevaplarınız için teşekkür ederim.

@Clk
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Anladığım kadarıyla öncelikle saatin kitapçığını inceleyip servis zamanları konusunda bilgi sahibi olmam gerekiyor. Saat kurucu konusunda da önerinizi göz önünde bulundurup ucuz bir model tercih etmyeceğim ama gidip de caddeden €700 verip saat kurucu alamam, bir yurtdışı seyahatimde temin ederim artık.

@Double 0 Se7en

Saati defalarca denedim hatta bir ara epeyce bir bilendim:) gercekten harika bir model..Taglarin icinde o ve monaco limited edition benim icin apayri..
''A Crown for Every Achievement'
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: DgknAk, Merdo ve 354 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners