Evet saatim sinn U1, daha 繹nce bana 繹zelden mesaj at覺p kim olduunu hat覺rlayamad覺m birisi alacakSINN demiti. G繹nl羹m omega seamaster planet oceandan yana ama onu emaneten ald覺rma ans覺m yoktu ve koluma daha deneyemedim: haz覺r frankfurtta fuarda varken oradan sinnimi ald覺rd覺m..
Fotoraflar az evet ve kolumda 癟ekmeyi unuttum, saatin arkas覺 da 繹yle. Ama evde gece gece bu kadar 癟ekim oldu, ama ilave edeceim.
Sat beklediimden ho geldi. Alaman denizalt覺 癟eliinden yap覺lma, ben daha a覺r bekliyordum ama daha hafif. 襤lgin癟 kadifemsi bi dokunuu var. 1000metre su ge癟irmezlik.
Cam覺 癟覺k ho, sanki yokmu gibi. Net ve p羹r羹zs羹z. Bezele ayn覺 seviyede. Parmak tak覺lmadan ilerleyim gidiyor.
Bezel sorunsuz d繹n羹yor. Bezelin t覺rt覺k k覺sm覺 rahats覺z edici deil. Malum 癟ok eldiven tak覺p 癟覺karmak zorunda olduumdan bezelin sorun yarataca覺n覺 d羹羹nm羹yorum. Tepe-kurma kolu saat 4 y繹n羹nde. Bileini a癟覺tmayacak ekilde konumland覺r覺lm覺. Eldivene yine engel olmaz.
Kolda 癟ok rahat duruyor. Kullan覺m覺 da 繹yle olacak gibi.
Seiko sportura saatimden a覺rl覺k olarak daha a覺r olmas覺na ramen daha hafifi hissetiriyor.
Tek baklas覺n覺 癟覺kard覺m. 襤ki taratan anahtarla a癟覺l覺yor. Kutu i癟erisinde var.
Bir de silikon kay覺 ald覺rd覺m. imdiye kadar g繹rd羹羹m en kal覺n silikon kay覺. Onu kesmek laz覺m. Bunu daha sonra halledeceim.
Bir adet de nato kay覺 siparii verdim. K覺rm覺z覺. Onu da daha sonra fotoraflar覺m
Herkese teekk羹rler